icon

Kto slúži zajtra na detskej pohotovosti v Trenčíne?

natalkinmarek
13. dec 2025

Dobrý večer neviete prosím kto ma zajtra službu? aký doktor/doktorrka? Ďakujem

anonym_c8b7df
13. dec 2025

ochrana osobných údajov. táto info sa už nezverejňuje.

zuzinka888
13. dec 2025

Ak ma moje dieta nahly zdravotny problem je mi jedno aky lekar sluzi, ked pptrebuje osetrenie meno lekara neriesim.

anonym_f41754
14. dec 2025
@anonym_c8b7df

ochrana osobných údajov. táto info sa už nezverejňuje.

@anonym_c8b7df nepíš prosím hlúposti. Píše sa to úplne normálne. Len na niektorých VÚC sa im do toho nechce.

ivec16
Včera o 15:05
@zuzinka888

Ak ma moje dieta nahly zdravotny problem je mi jedno aky lekar sluzi, ked pptrebuje osetrenie meno lekara neriesim.

@zuzinka888 ludia maju rozne skusenosti a zazitky s lekarmi (aj lekari su len ludia), neodsudzovala by som… nevies aky ma dovod preco to chce vediet…

natalkinmarek
autor
Dnes o 05:50
@ivec16

@zuzinka888 ludia maju rozne skusenosti a zazitky s lekarmi (aj lekari su len ludia), neodsudzovala by som… nevies aky ma dovod preco to chce vediet…

@ivec16 áno presne ako ste napísala , píšem to s dôvodu lebo je tam jeden doktor ktorý nevie liečiť ako ma a keby som tu aj napísala meno možno by ste samé uznali že ho tiež nemusíte 🙂 ale písať to tu teda nejdem .

ivec16
Dnes o 06:02
@natalkinmarek

@ivec16 áno presne ako ste napísala , píšem to s dôvodu lebo je tam jeden doktor ktorý nevie liečiť ako ma a keby som tu aj napísala meno možno by ste samé uznali že ho tiež nemusíte 🙂 ale písať to tu teda nejdem .

@natalkinmarek tiez mam zlu skusenost s pohotovostou, cakali sme 3-4 hodiny a problem nevyriesili lebo doktor nepocuval a zle stanovil diagnozu…. na druhy den sme museli znova ist…

luliu
Dnes o 06:17

Tak ešte raz, ak je situácia, že si vyberas podľa doktora, či pôjdeš alebo nie, na pohotovosti nemáš čo robiť, lebo stav nie je taký, že je pohotovosť nevyhnutná. A ak nie je, máš počkať a ísť k svojmu pediatrovi a nezneuzivat pohotovosť