icon

MUDr. Ladislav Kvasnička - detský psychiater Trenčín

nikess123
9. júl 2025

Dobrý deň rada by som sa spýtala na pána doktora Kvasnicku aké máte skúsenosti a či je môžne že by sa mohol zmýliť v určení diagnózy. Ďakujem

anonym_bc0625
9. júl 2025

Ja s ním mám tie najlepšie skúsenosti. A čo sa týka prístupu, dávno som nezažila tak super lekára. Ale samozrejme aj lekár je len človek a zmýliť sa môže rovnako ako každý z nás. Skús s ním odkomunikovať svoje pochybnosti 😉

nikess123
autor
9. júl 2025
@anonym_bc0625

Ja s ním mám tie najlepšie skúsenosti. A čo sa týka prístupu, dávno som nezažila tak super lekára. Ale samozrejme aj lekár je len človek a zmýliť sa môže rovnako ako každý z nás. Skús s ním odkomunikovať svoje pochybnosti 😉

@anonym_bc0625 s prístupom som veľmi spokojná len mi troska vŕta v hlave že za 20 minút sedenia čo videl syna prvý krát mu diagnostikoval aspergera a ani mi poriadne nestihol vysvetliť prečo a uz aj sme išli máme ešte kontrolu tak sa určite nato spytam

vero2802
Autor odpoveď zmazal
anonym_bc0625
9. júl 2025
@nikess123

@anonym_bc0625 s prístupom som veľmi spokojná len mi troska vŕta v hlave že za 20 minút sedenia čo videl syna prvý krát mu diagnostikoval aspergera a ani mi poriadne nestihol vysvetliť prečo a uz aj sme išli máme ešte kontrolu tak sa určite nato spytam

@nikess123 na to ti neviem veru nič povedať, my sme tam boli prvýkrát asi hodinu 🤔 veď spýtaj sa ho úplne na všetko čo ti nie je jasné alebo o čom máš pochybnosti a uvidíš. Možno ti hneď vysvetlí prečo bolo tých 20 minút preňho dostačujúcich. Držím palce 😉

simah5690
12. júl 2025

@nikess123 kolko moze mat Kvasnicka rokov?

bramborka666
17. aug 2025

@nikess123 ahoj. Prosím ťa, ako dlho ste cakali na termín? A za ako dlho dal.dr kontrolu? A potrebovali ste výmenný od pediatra? Ďakujem.

pink_lady
17. aug 2025
@simah5690

@nikess123 kolko moze mat Kvasnicka rokov?

@simah5690 je v dochodkovom veku už

...ja mam s nim velmi zlu skusenost, usli sme doslova od neho, chodime uz 10r do Bratislavy, velka spokojnosť

levandula77
18. sep 2025

asperger je jeho oblubena diagnoza.