icon

Najlepšia škola v Trenčíne: Ktorú odporúčate?

4. júl 2026

Ahojte robim su prieskum kedze idemedo predakolskej a premyslame kam na zapis do skoly ktoru skolu odporucate?

anonym_eec839
4. júl 2026

Pre teba ktorúkoľvek základnú

autor
4. júl 2026
@anonym_eec839

Pre teba ktorúkoľvek základnú

@anonym_eec839 aj pre vas preskolenie ohladom slusneho spravania neviem ze by sme si potykali

anonym_eec839
4. júl 2026

Takže ani písať,ani čítať....no čo už

lenka7477
4. júl 2026

fúha - riadne záludná téma toto ... Vy aj Vaše dieťa idete spolu do predškolskej som pochopila ... a potom zisťujete kam pôjdete spolu na ZŠ ? Nuž , každý odporučí tú školu , kde chodí jeho dieťa a je spokojné. Som zvedavá ako si vyberiete.

anonym_b8e231
5. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_eec839 aj pre vas preskolenie ohladom slusneho spravania neviem ze by sme si potykali

@anonym_autor
Na koníku sa tyká. Si tu nová asi. Nauč sa.

anonym_844b7d
5. júl 2026

@anonym_autor to idete do školy spoločne? Ty si tiež dieťa?

autor
5. júl 2026

Prosím Vas dámy odpustite si sprosté poznámky a píšte k téme a áno píšem v množnom čísle pretože planujem potom do tej istej školy dať napr aj svojho syna a ide mi o to aby bol ideti spokojne ale aj my ako rodičia aby sme boli spoko 😉 premýšlam nad Mš bezručova a Mš novomestskeho 🙃

anonym_f38220
5. júl 2026

Takže treba ísť spolu do školy a zopakovať si pravidlá pravopisu. Nezabudnúť si zopakovať písanie čiarok. Čo sa týka školy a škôlky: V Trenčíne nefunguje spádovosť?

anonym_92079a
5. júl 2026
@anonym_autor

Prosím Vas dámy odpustite si sprosté poznámky a píšte k téme a áno píšem v množnom čísle pretože planujem potom do tej istej školy dať napr aj svojho syna a ide mi o to aby bol ideti spokojne ale aj my ako rodičia aby sme boli spoko 😉 premýšlam nad Mš bezručova a Mš novomestskeho 🙃

@anonym_autor MŠ? Snáď ZŠ, nie? Vy ste Ukrajinci? Strašne nezrozumiteľne píšeš.

anonym_1301ca
6. júl 2026

Podľa štýlu písania by som tipovala , že píše hviezda ,,europa,, a potom bude písať recenzie ☹ ☹

anonym_34b26b
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na MK platí úzus - všetci si tykajú.
A nie som TN, ale k otázke dobrej školy: na 1.st. všetko závisí od triednej učiteľky. Môže byť najlepšia škola, a just práve v triede tvojho dieťaťa jediná protiva na škole. Až 2.st. je smerodajný. Navyše platí spadovost, či sa práve vám podarí umiestniť dieťa na "vynikajúcu" školu...

autor
6. júl 2026
@anonym_f38220

Takže treba ísť spolu do školy a zopakovať si pravidlá pravopisu. Nezabudnúť si zopakovať písanie čiarok. Čo sa týka školy a škôlky: V Trenčíne nefunguje spádovosť?

@anonym_f38220 neviem o tom že by fungovala to plati iba u doktoriek čo viem

anonym_7c9b8d
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_f38220 neviem o tom že by fungovala to plati iba u doktoriek čo viem

@anonym_autor funguje spadovost. Skus sa opýtať mamičiek v škôlke, takých ktoré majú aj väčšie deti/alebo ich deti teraz končili predškolskú/alebo mamičiek na ihrisku. Je to ťažké generalizovať, ktorá je lepšia. Záleží určite od vedenia, ale i samotnkej triednej učiteľky, kolektívu deti, aky sa stretne. Kolegyňa pochodila po 4, najviac sa jej páčila jednoznačne Kubra. Avšak na čo ti to bude, ak nemáš možnosť tam deti zavazat a kvôli kapacite vás nevezmú? Skus si dať prihlášky v okolo, kam by reálne mohlo dieťa nastúpiť a potom ísť na zápisy, porozprávať sa s triednou či riaditeľkou a uvidíš, kde ti to bude najviac vyhovovať.