Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka
Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM
🤣🤣no čo pani spotrebitelka, nebudeš reagovať už? 🙈
@1europa23 ja by som ti chcela autorka len napisat jedno. Neries tieto veci pred tvojou dcerou, ona to vsetko vnima, ze je pricinou nejakych konfliktov. Fotis ju, nadavas pred nou kadernicke. Skusila si sa vzit do jej koze, ako to moze vnimat? Ako ju to moze ovplyvnit? Ako sa asi moze asi citit? Ved su to len vlasy preboha.
Baby ja tieto jej recenzie nesledujem, nedávno tu však bola recenzia na spackanú tortu a nepamätám si meno, no nebola to opäť tato autorka??
Baby ja tieto jej recenzie nesledujem, nedávno tu však bola recenzia na spackanú tortu a nepamätám si meno, no nebola to opäť tato autorka??
@lienka_9 bola
@lienka_9 bola
@petulda333 jaj tak to nestojí ani za prečítanie toto jej vypisovanie
@1europa23 nech sa páči máš to v školských poriadkoch..to len tak náhodne čo som dve našla..môžeš si čítať všetky škôlky či už v meste alebo na dedinách...vlastne si napísala že vedome porušujete školský poriadok ty aj učiteľky keď vám dovolia niečo také nosiť.
@simona082 vies co ked sa ohradi niaky rodic to mozeme riesit niesme jediny rodicia ktori nosia na akcie do skolky kolace a rozne pochutky ja som o tom nevedela od. Kedy som bola ja mala to takto v skolkach normalne fungovalo a pokial viem funguje to aj na inych skolkach tak
@simona082 vies co ked sa ohradi niaky rodic to mozeme riesit niesme jediny rodicia ktori nosia na akcie do skolky kolace a rozne pochutky ja som o tom nevedela od. Kedy som bola ja mala to takto v skolkach normalne fungovalo a pokial viem funguje to aj na inych skolkach tak
@1europa23 po milióntykrát - slovo NIAKÝ neexistuje
Ja neveriiim 10 stran o nicom venovanych nikomu....
Niektore diskusie fakt prekvapia
Inak aj tento dogabany strih sa da este upraviť a ked sa ti to nepacilo naco si platila?
Ja neveriiim 10 stran o nicom venovanych nikomu....
Niektore diskusie fakt prekvapia
Inak aj tento dogabany strih sa da este upraviť a ked sa ti to nepacilo naco si platila?
@petrao2 ona kadernicku ani nenechala dokoncit strihanie
Už by hádam stačilo. Výsmech kvôli výzoru bol už cez, čím viac online priestoru takíto ľudia dostanú, stávajú sa z nich "hviezdy". To SK fakt nepotrebuje, zbytočných "hviezd" máme najviac na meter štvorcový.
@anonym_51c6d0 kukat mozes len nechytat lebo jej tatko si pre teba dojde potom 😂😉
@anonym_c81675 pani ja davam mojim detim jest co chcem ja moje deti piju bezkofeinovu kavu v 4 rokoch piju colu jedia mcdonald kazdy treti den a podobne a co jako su to moje deti a moje pravidla ne vase
@1europa23 Autorka, ano, su to tvoje deti a verim, ze ich mas rada, a prave preto si sa ani trochu nezamyslela nad tym, ze kava, cola, McDonald 3x do tyzdna naozaj nie je vhodna strava pre tak male deti? Nejde o to, ze dcerka nema nadvahu ale o to co im tato strava sposobuje v organizme, nasledky sa nemusia zobrazit teraz ale po rokoch. Ved nemusis im davat len bio, raw ale pokial chces aby boli v buducnosti zdrave, nekrm ich tymto. Oni su este male a nerozumeju tomu, tak je to na tebe ako matke. Sa zamysli nad tym, pretoze im tymto skodis.
Ale ale nejak sa tu mažú komentáre 🤔🤔🤔🤣
Pozeram...
Baby ,to fakt???
10stran??.?
Koli takejto kravine????
Autorka dosiahöa co chcela-nahnevala pol republiky 😅🤣
Co sa uz na to nevykaslete.
Pozeram...
Baby ,to fakt???
10stran??.?
Koli takejto kravine????
Autorka dosiahöa co chcela-nahnevala pol republiky 😅🤣
Co sa uz na to nevykaslete.
@osky mna napr nevytocila,celkom sa na nej bavim

@
@simona082 retardovana som asi jak ty kazdopadne tieto svoje bludy praktizuj pri svojich detoch v skolke podakuju sa ti
@1europa23 nech sa páči máš to v školských poriadkoch..to len tak náhodne čo som dve našla..môžeš si čítať všetky škôlky či už v meste alebo na dedinách...vlastne si napísala že vedome porušujete školský poriadok ty aj učiteľky keď vám dovolia niečo také nosiť.