icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

anonym_e57a39
Včera o 07:52

A ja že mám De ja vu 🤣 včera som to čítala na FB a dnes tu. Otrasné správanie autorky.

anonym_ebedc7
Včera o 07:52
@1europa23

@anonym_ebedc7 hm tak skusit to mozes

Máš špeciálne miesto u nás na nástenke 🙂Nech sa ti darí aj naďalej s takým nastavením v živote aké máš. @1europa23

anonym_0e6621
Včera o 08:29

@1europa23 Pozerám, že dcérka má 4 r. netreba z toho robiť drámu, však vlásky dorastu. Ja dcéru dáva 2x do roka, podľa mňa najlepšie zarovno ,keď si chce pestovať vlásky. Hlavu hore a nádych- výdych , pokiaľ sa vydá budú vlásky dlhé a nakoniec sa na tom budete spoločne smiať...

anonym_751b7b
Včera o 08:30

Ak má tie fotky co máš na profile pred strihanim, tak ja nejaky obrovský rozdiel nevidím. Dúfam, že pred dcérkou jej vlasy takto negatívne nekomentujes.

osky
Včera o 08:38
@1europa23

Ale mile damy napisem Vam to hned ako minule tym ze to viac a viac kkmentujete davate tomu vyznam hovori sa tomu algorytmus. A stane sa presne to oco mi ide ze sa to dostane k takemu velkemu mnozstvu ludi k akemu potrebujem 😍😉

@1europa23
Ty vies co znamena slovo algorytmus???????
Neuveritelne...
Ale pises stale ako negramotna...
Prepac.
Ale sama seba ponizujes.
Jedna vec je,ze si nespokojna so sluzbami-to je ok.
Nemusis byt.mas na to pravo.
Ale celkovo podla tvojich reakcii a stylu pisania kazdy vyciti,ze si minimalne divna/ak to napisem slusne.../

petulda333
Včera o 09:17
@osky

@1europa23
Ty vies co znamena slovo algorytmus???????
Neuveritelne...
Ale pises stale ako negramotna...
Prepac.
Ale sama seba ponizujes.
Jedna vec je,ze si nespokojna so sluzbami-to je ok.
Nemusis byt.mas na to pravo.
Ale celkovo podla tvojich reakcii a stylu pisania kazdy vyciti,ze si minimalne divna/ak to napisem slusne.../

@osky niekto tu pridal aj foto s vyjadrenim daneho kadernictva,dceru vzala prec a nenechala dokoncit strihanie. Tak potom nech sa nedivi

anickaaa6aaa
Včera o 09:32

A jeejee... Zasa Ty :D

osky
Včera o 09:41
@petulda333

@osky niekto tu pridal aj foto s vyjadrenim daneho kadernictva,dceru vzala prec a nenechala dokoncit strihanie. Tak potom nech sa nedivi

@petulda333 vcera som to citala na fb,a teda,je tam viac ludi,co na to kadernictvo nadavaju..

Tu ale uz nejde o to,na co sa stazuje,ale sko sa v tejto diskusii sprava

petulda333
Včera o 09:46
@osky

@petulda333 vcera som to citala na fb,a teda,je tam viac ludi,co na to kadernictvo nadavaju..

Tu ale uz nejde o to,na co sa stazuje,ale sko sa v tejto diskusii sprava

@osky na fb som nevidela,ani netvrdim,ze kadernictvo nemoze byt na chybe,ale nejak jej neverim. Zvlast po jej temach. A to vyjadrovanie je ubohe

beronsche
Včera o 09:50
@1europa23

@anonym_86462b ja sa nemam za co hanbit

@1europa23 tak, za svoj písomný prejav sa aj môžeš...
Veď sa to nedá čítať..

motylik2559
Včera o 10:18
@1europa23

@motylik2559 ja beriem ze sa to moze niekomu pacit ked to napise normalne ako vy napr ale inak sa na to asi pozerat nebudem ani o tyzden

@1europa23 Neboj, vlasky dcerke rychlo dorastu🙂 Skusenost mas. Druhy krat vyber kadernicku so skusenostami kamosiek alebo znamich.

anonym_f78598
Včera o 10:52
@1europa23

@anonym_4c2228 nebila som na mobile pozerala som sa takze tak ale ja nebudem strihat miesto kadernicky za to si ju olatim aby ju dobre ostrihala to ci ma dieta na rukach alebo ma vlasy v cioe jenuolne jedno ked idem ku kadernicke a mam coo tiez mi da dole gumicku ona napr ked mi ide rovit s vlasmi

@1europa23 omg a uz je to tu zas 🙈 Autorka, ty v sebe nemas ani len stipku sebareflexie. Napisat negativnu recenziu ak nie si spokojna so sluzbami, je uplne v poriadku. Bohuzial v tvojom pripade ide o to, ze ty si chronicka stazovatelka, ktora si za vysledok sluzby moze sama, nakolko nie si schopna zrozumitelne zadat svoje poziadavky. Tvoj pisomny prejav je zufaly. Uz ti to napisali hadam 100x, ze mas popracovat na svojom vyjadrovani a pisomnom prejave ale ty si sa zjavne nepoucila. Nezamyslela si sa este nad tym ako budes pracovat s dcerkou ked pojde do skoly? A za dalsie, to ti vobec neprekaza, aky imidz robis sebe a svojej rodine? Trencin je male mesto, to naozaj tuzis po tom aby si na teba ukazovali prstom? Absolutne neprijimas ziadnu kritiku, dobre mienenu radu, lebo len ty mas pravdu. Je pravda, ze dcerka mala na vlaskoch schod ale preco si nenechala kadernicku to dokoncit? A preco sa tak branis dat fotku ako mala vlasy pri prichode do kadernictva? Jedine ze by sa ukazalo, ze zavadzas a nemas pravdu.

mandarinka1984
Včera o 10:52

No teda....s tebou je radosť žiť... prečítala som si túto diskusiu aj diskusiu na FB.....TOPka sú ale tvoje hodnotenie na googli....si hrozne zlý človek, sebavedomie na maximum, sebareflexia žiadna....je mi ľúto tvojich deti,lebo vidia tvoje správanie a oni ho budú kopírovať.

sima2111
Včera o 11:23
@mandarinka1984

No teda....s tebou je radosť žiť... prečítala som si túto diskusiu aj diskusiu na FB.....TOPka sú ale tvoje hodnotenie na googli....si hrozne zlý človek, sebavedomie na maximum, sebareflexia žiadna....je mi ľúto tvojich deti,lebo vidia tvoje správanie a oni ho budú kopírovať.

@mandarinka1984 Top recenzia bola, že jej muž chcel 60 kusov fornetiek a oni mali len 37 😂😂😂

anonym_f1c40b
Včera o 11:27

Baby posledna diskusia mala 481 komentarov, prekoname to? 😀 alebo nie, lebo to by sme jej zvysili ALGORYTMUS. A ano, ja recenziu s fornetami povazujem za ikonicku.

anonym_c3b2aa
Včera o 11:43

pan manzel bude asi z rovnakeho cesta

sisa_s
Včera o 11:46

Chudence deti 🥲 matka labilna, otec agresivny

mandarinka1984
Včera o 11:47

On je rovnaký. Poznám ich z práce. Hnus....

anickaaa6aaa
Včera o 12:04
@mandarinka1984

On je rovnaký. Poznám ich z práce. Hnus....

@mandarinka1984 sveta žiť takýto ľudia. och.

luccys
Včera o 12:37
@anonym_c3b2aa

pan manzel bude asi z rovnakeho cesta

@anonym_c3b2aa Presne toto som prespokladala. Nejaky pricetny a normalny by s nou nebol. Ktory chlap vynada cudzej zene do k....? Odpoved je asi jasna. Boze, ja by som nemohla robit v sluzbach. Do tyzdna by ma zavreli dakam.

enmery
Včera o 12:38
@luccys

@anonym_c3b2aa Presne toto som prespokladala. Nejaky pricetny a normalny by s nou nebol. Ktory chlap vynada cudzej zene do k....? Odpoved je asi jasna. Boze, ja by som nemohla robit v sluzbach. Do tyzdna by ma zavreli dakam.

@luccys Za vraždu?😃

luccys
Včera o 12:44
@enmery

@luccys Za vraždu?😃

@enmery Za ublizenie na zdravi minimalne😃 alebo v kazajke v polstrovanej miestnosti😆

anonym_7101c0
Včera o 13:06

Mám taký pocit, že pani autorka zachvíľku nebude môcť ani v potravinách nakúpiť, keď všade okolo seba šíri jed.
Je fajn že sa vyjadrila aj druhá strana a verím tomu že to tak aj bolo.

lizatko1009
Včera o 13:10

toto je SEN!!! 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 🫣🫣 🫣 🫣 😂 😂 😂 😂 😂 😂 ďakujem za made me day 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

lizatko1009
Včera o 13:14

a veeelmi prosím, pislite mi link niekto do správy na ten fb. Ďakujem 🙂

katies0410
Včera o 13:23

@1europa23 aaaa presne poďme jej to komentovať, aby ten algoritmus ukázal ešte viacej ľuďom aká je prastena🫣

lizatko1009
Včera o 13:23
@sima2111

@mandarinka1984 Top recenzia bola, že jej muž chcel 60 kusov fornetiek a oni mali len 37 😂😂😂

@sima2111 ja sa tak rehlim 😂 😂 😂 fornetky😂 😂 😂, ale co recenzia, to perla, ja si ich znova idem 😂 😂 😂

anonym_6ff8d1
Včera o 13:25

Pani bude asi iná j.....a, mysli si, že je niečo viac ako všetci ostatni, pritom jej slama trčí z čizmičiek, a z rovnakého súdka bude aj pán manžel ... to je ako o tom h..., čo sedí v komore na policí a myslí si, že je torta ... nezvyknem písať vulgárne, ale v tomto prípade sa inak nedá

petulda333
Včera o 13:27
@lizatko1009

a veeelmi prosím, pislite mi link niekto do správy na ten fb. Ďakujem 🙂

anonym_6ff8d1
Včera o 13:30
@anonym_f78598

@1europa23 omg a uz je to tu zas 🙈 Autorka, ty v sebe nemas ani len stipku sebareflexie. Napisat negativnu recenziu ak nie si spokojna so sluzbami, je uplne v poriadku. Bohuzial v tvojom pripade ide o to, ze ty si chronicka stazovatelka, ktora si za vysledok sluzby moze sama, nakolko nie si schopna zrozumitelne zadat svoje poziadavky. Tvoj pisomny prejav je zufaly. Uz ti to napisali hadam 100x, ze mas popracovat na svojom vyjadrovani a pisomnom prejave ale ty si sa zjavne nepoucila. Nezamyslela si sa este nad tym ako budes pracovat s dcerkou ked pojde do skoly? A za dalsie, to ti vobec neprekaza, aky imidz robis sebe a svojej rodine? Trencin je male mesto, to naozaj tuzis po tom aby si na teba ukazovali prstom? Absolutne neprijimas ziadnu kritiku, dobre mienenu radu, lebo len ty mas pravdu. Je pravda, ze dcerka mala na vlaskoch schod ale preco si nenechala kadernicku to dokoncit? A preco sa tak branis dat fotku ako mala vlasy pri prichode do kadernictva? Jedine ze by sa ukazalo, ze zavadzas a nemas pravdu.

@anonym_f78598 už síce nežijem v TN, ala zrejme pošlem upozornenie známym, aby varovali svoje kontakty ponúkajúce všetky rôzne služby ...