icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

anonym_bb10cf
20. feb 2026
@osky

@sima2111 to ste sa docitali kde???

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_4c2228

@1europa23 vyjadruješ sa ako socka, správaš sa ako socka. Hlavne,.že všade zdielaš svoje upravené fotky a na zázname kamery bolo vidno staré známe realita verzus internet. Tvoje deti sa raz za teba budú hanbiť. Si myslíš, že keď popíšeš negatívne recenzie, tak ti budu majitelia prevádzok posielat peniaze alebo davat služby zadarmo? Veď na tebe sa smeje cele Slovensko. Ty negramotný blud. Všetky prevádzky by sa mali spojiť a podať na teba hromadné trestné oznamenie. Že sa nehanbíš zneuživat aj vlastne deti. Posielam podanie na socialku. Tie deti sú pri tebe chúďatá.

@anonym_4c2228 takze moje drahe hovori sa tomu pravo spotrebitela za kazdu sluzbu za ktoru som dala recenziu som si aj zaplatila dalej dalej v minimalne dvoch prevadzkach mam aj svedkov udalosti prispevok na ig je nahrany zamerne formou vtipu a navyse ja niesom clovek alebo zena ktora ma problem vyjst nenamalovana na ulicu nikdy sa mi nestalo ze by ma ludia podla foto na internete nespoznali na zivo takze asi tolko k tym filtrom 😂

lenka7477
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_4c2228 takze moje drahe hovori sa tomu pravo spotrebitela za kazdu sluzbu za ktoru som dala recenziu som si aj zaplatila dalej dalej v minimalne dvoch prevadzkach mam aj svedkov udalosti prispevok na ig je nahrany zamerne formou vtipu a navyse ja niesom clovek alebo zena ktora ma problem vyjst nenamalovana na ulicu nikdy sa mi nestalo ze by ma ludia podla foto na internete nespoznali na zivo takze asi tolko k tym filtrom 😂

@1europa23 fúha v noci nespiš ? Či si pridávala recenzie na počasie ?Veru veľmi fučí celú noc ....
Ja Ti prajem, ak sa náhodou niekde , niekedy zamestnáš ... pretože si viditeľne ešte nikde nepracovala.... aby Ti do práce ,či kancelárie, či kamkoľvek nikdy nikto neprišiel ... aby chudák nemal pokazený deň . Aby si nemala ani len šancu niekoho nakaziť svojou hlúposťou .

raszuz
20. feb 2026

Ja autorke želám, aby raz stretla takého človeka, ako je ona sama. Čiže totálne vypatlaného, ale so sebavedomím siahajúcim do nekonečného vesmíru, aby jej ukázal, aká je duševná mrzáčka. Evidentne ešte nemusela riešiť vážne problémy, keď rieši totálne chujoviny. Možno mala taký vzor v rodine, možno má takú povahu, možno si len myslí, že každý, keď ju zbadá, tak padne pred ňou na riť, alebo kolená a bude ju obskakovať ako Kráľovnú zo Sáby ....

luccys
20. feb 2026
@anonym_1edeb6

@anonym_bb10cf jasne ked si fotky poupravuje a prezenie x filtrami 🙂 kto by nebol

@anonym_1edeb6 Ja som rozmyslala, ci je to ta ista osoba😄

anonym_dfb36b
20. feb 2026

Jej, aká som šťastná za svoj život a rodinu, keď vidím, aké banality dokážu vytočiť nevyrovnaného človeka plného zla

anonym_16d75f
20. feb 2026

Pre tvoje vlastné dobro a dobro všetkých ľudí ktorí s tebou prídu do styku, daj sa liečiť. Toto vypisovanie negatívnych recenzií a tvoje opúšťanie sa raz kvoli torte, potom vlasom, predtým neviem čo..a nerobíš to len tu, ale teraz si sa priznala, že aj na fb, to ozaj nie je v poriadku. Ty budeš strašná žena keď zostarneš

sense
20. feb 2026
@anonym_bb10cf

@anonym_bb10cf toto je fakt choré , už vidím ktorá prevádzka má nachystané pri takom tovare 60fornetov či si náhodou nezmyslu niekto prísť a chcieť zrovna 60kusov. A keď nepríde všetko vyhodia. Len autorka je toľko zaneprázdnena vymýšľanie chujovin ,že nemá čas si "forneti" upiecť. A milá @1europa23 verím, že keby do predajne zavoláte a poviete, že by ste chceli ma 8.15 60kusov fornerov, tak vám ich s radosťou upecu a o 8.15 ich budete mať pekné už aj nasackovane. A teda sa ti čudujem ,keď je to tak také hrozne a máš potrebu vypisovať také sprostosti, že tam chodia opakovane. Pretože normálny človek nechodí opakovane tam, kde nie je spokojný

simona082
20. feb 2026

Ani tu nie sú filtre? 🤣🤣🤣🤣

anonym_c81675
20. feb 2026
@simona082

@simona082 To schudli filtrami 😃. Ved jej muz je pupkac. Teda ako sa da filtrami carovat.

simona082
20. feb 2026
@anonym_c81675

@simona082 To schudli filtrami 😃. Ved jej muz je pupkac. Teda ako sa da filtrami carovat.

@anonym_c81675 ale veď nie ona filtre nepoužíva🤣🤣

anonym_c81675
20. feb 2026
@simona082

@anonym_c81675 ale veď nie ona filtre nepoužíva🤣🤣

@simona082 A vraj ju kazdy spozna podla fotiek. No teda ja by som nespoznala 😃.

simona082
20. feb 2026
@anonym_c81675

@simona082 A vraj ju kazdy spozna podla fotiek. No teda ja by som nespoznala 😃.

@anonym_c81675 No to teda ani ja🤣 ja som sa normálne zľakla keď som to videla🤣 Ináč ako vie, že ju každý spozná? To sa akože každého pýta?🤣🤣

romanovic
20. feb 2026
@simona082

@simona082 ved tu ma rozdiel 30 kg medzi upravenymi a neupravenymu fotkami 🙈

luccys
20. feb 2026
@romanovic

@romanovic 😅

simona082
20. feb 2026
@romanovic

@romanovic 🤣🤣🤣 minimálne 🤣 som zvedavá čo zas zapotí keď to tu uvidí🤣🤣

1europa23
autor
20. feb 2026
@lenka7477

@1europa23 fúha v noci nespiš ? Či si pridávala recenzie na počasie ?Veru veľmi fučí celú noc ....
Ja Ti prajem, ak sa náhodou niekde , niekedy zamestnáš ... pretože si viditeľne ešte nikde nepracovala.... aby Ti do práce ,či kancelárie, či kamkoľvek nikdy nikto neprišiel ... aby chudák nemal pokazený deň . Aby si nemala ani len šancu niekoho nakaziť svojou hlúposťou .

@lenka7477 predstavte si ze som pracovala Nie nespim v nocu a pisem recenzie aj po nociach a co vas je do toho

seli4
20. feb 2026

@1europa23 to ma mrzí, že takto to dcérke spravila kaderníčka ako ste vyslovene nechceli (ja som tiež nebola spokojná s kadernictvom aj napriek dobrým recenziam 🤔 a to som bola po 15 rokov v kaderníctve😃)ale neboj sa jej to zachvilu dorastie, nič hrozné sa nestalo, za pár týždňov to má späť, a ty si len múdrejšia so skúsenosťou s kadernictvom, že pri výbere treba byť ešte dôslednejší 😁🤔

ivik4
20. feb 2026
@simona082

@simona082 ty kks tak toto je brutal 😱 ak naozaj vyzera uplne inak tak je to strasna hanba sa prezentovat ina nez som...
Ja som sa uz aj zastavila pri jednej jej recenzii kde pisala ze niekto siel po jej muzovi. Som si vravela : ehm, neviem neviem

petulda333
20. feb 2026
@simona082

@simona082 ale zas,z fotiek kadernictva,vidno,ze je teraz chuda. Cize toto su zrejme starsie fotky

simona082
20. feb 2026
@petulda333

@simona082 ale zas,z fotiek kadernictva,vidno,ze je teraz chuda. Cize toto su zrejme starsie fotky

@petulda333 je to z júla a z novembra 25😀ja som ju teda naživo nevidela ale ľudia čo áno povedali že taká je.

petulda333
20. feb 2026
@simona082

@petulda333 je to z júla a z novembra 25😀ja som ju teda naživo nevidela ale ľudia čo áno povedali že taká je.

@simona082 tak zas pozri foto z kadernictva kde bola nedavno,tam je stihla.

anonym_c81675
20. feb 2026

Ked pozriete jej profilovku tu na MK tak zadok a stehno ma obezne a tvar stihlu. Nesedi to. Takze riadne pouziva filtre. A tu svoju tvar tak vyfiltruje, ze ani jej matka ju nezpozna urcite.

petulda333
20. feb 2026
@anonym_c81675

Ked pozriete jej profilovku tu na MK tak zadok a stehno ma obezne a tvar stihlu. Nesedi to. Takze riadne pouziva filtre. A tu svoju tvar tak vyfiltruje, ze ani jej matka ju nezpozna urcite.

@anonym_c81675 obezna mi nepride

anonym_c81675
20. feb 2026
@petulda333

@anonym_c81675 obezna mi nepride

@petulda333 Ale ani stihla, ako je na tych pridanych foto. Ale ako ja si z nej nerobim srandu, ze je obezna. To uz je na kazdej zene, aka je. Len pouziva filtre a este je aj chora a potrebuje psychiatra.

petulda333
20. feb 2026
@anonym_c81675

@petulda333 Ale ani stihla, ako je na tych pridanych foto. Ale ako ja si z nej nerobim srandu, ze je obezna. To uz je na kazdej zene, aka je. Len pouziva filtre a este je aj chora a potrebuje psychiatra.

@anonym_c81675 ved ano,ale urcite nie je tak ako tu na foto niektorych

ivik4
20. feb 2026

Urcite ste to uz citali, ale toto ma prave uplne dorazilo. To co za cloveka napise taku rezenciu niekomu s kym sa ako tak kamarati ? 😱
Boze to je humus
Do oci sa jej to ale povedat bála. Pripomina mi to MK anonymov 😃😃. Ale Tato sa aspon nehanbi ukazat aka je

enmery
20. feb 2026
@ivik4

Urcite ste to uz citali, ale toto ma prave uplne dorazilo. To co za cloveka napise taku rezenciu niekomu s kym sa ako tak kamarati ? 😱
Boze to je humus
Do oci sa jej to ale povedat bála. Pripomina mi to MK anonymov 😃😃. Ale Tato sa aspon nehanbi ukazat aka je

@ivik4 Tomu sa povie preraziť dno alebo do očí sa Ti smeje a do ruky Ti sere...

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_c81675

@anonym_c81675 jedna foto je cez ai inak som za pol roka schudla 35kg ale nevadii. 😂

1europa23
autor
20. feb 2026
@ivik4

Boze to je humus

@ivik4 nieke to moja kamrarka ale stars znama za orve a za druhe pri tom provleme skm jej jasne dala najavo ze toto teda nie s recenzie mal vypnute v tom obdobi tskze tak hodnotila som sluzby ktore som si platila a pri ktorych doslo k provlemu