icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

Strana
z6
anonym_bb10cf
Dnes o 00:08
@osky

@sima2111 to ste sa docitali kde???

1europa23
autor
Dnes o 01:52
@anonym_4c2228

@1europa23 vyjadruješ sa ako socka, správaš sa ako socka. Hlavne,.že všade zdielaš svoje upravené fotky a na zázname kamery bolo vidno staré známe realita verzus internet. Tvoje deti sa raz za teba budú hanbiť. Si myslíš, že keď popíšeš negatívne recenzie, tak ti budu majitelia prevádzok posielat peniaze alebo davat služby zadarmo? Veď na tebe sa smeje cele Slovensko. Ty negramotný blud. Všetky prevádzky by sa mali spojiť a podať na teba hromadné trestné oznamenie. Že sa nehanbíš zneuživat aj vlastne deti. Posielam podanie na socialku. Tie deti sú pri tebe chúďatá.

@anonym_4c2228 takze moje drahe hovori sa tomu pravo spotrebitela za kazdu sluzbu za ktoru som dala recenziu som si aj zaplatila dalej dalej v minimalne dvoch prevadzkach mam aj svedkov udalosti prispevok na ig je nahrany zamerne formou vtipu a navyse ja niesom clovek alebo zena ktora ma problem vyjst nenamalovana na ulicu nikdy sa mi nestalo ze by ma ludia podla foto na internete nespoznali na zivo takze asi tolko k tym filtrom 😂

Strana
z6