icon

Neurológ bez objednania - Trenčín a okolie

vlada2401
8. dec 2021

Dobrý deň,chcem sa opýtať na neurológa v Trenčíne, ktorý by ma zobral bez objednania keby som prišla hneď ráno na casenku,nemáte skúsenosť?Neviem ako to funguje v nemocnici v Trenčíne je tam priamo neurológia zoberú má keď tam prídem?Už mesiac sa trápim s bolesťami v ľavej časti tváre,boli ucho,bolesť vystreluje do sánky,oka,hlavy.Predtym som to mávala tak raz za štvrť roka myslela som,že prievan,teraz sa mi to vracia po týždňoch že den dva ako tak dobre a potom zas týždeň bolesť,bola som u zubarky ta,že je všetko v poriadku,poslala ma k usnemu ten že je všetko v poriadku,vrátil má k zubarke,ta opravila blombu na zube,spravila rentgen,že tam nič nie je a ja aj napriek tomu som mesiac na tabletkach od bolesti a som zúfalá už,vraveli že hľadať príčinu možno neurológ trojklanny nerv že to môže byť?Už si pripadám ako hypochonder.Dakujem za kazdu odpoveď

monuska74
9. dec 2021

@vlada2401 s neurológmi je to ťažko. V nemocnici neviem ako to funguje, viem ze sú v tn teraz nový dvaja, Dr Blaho a ešte jeden, nespomeniem si na meno. Ale skus, tu v skupine pod lupou najať. Možno ťa dakto vezme, treba mať asi šťastie. Alebo skus vojenská poliklinika, mudr Vrankova. Kontakt nemám, ale na nete nájdeš

loginexistuje
9. dec 2021

bez objednania v tychto casoch nikam chod k vseobecnemu aj on vie niektore lieky predpisat aj tak bez vymenneho listka neurolog tazko zoberie

khirali
16. jan 2024

@vlada2401 prosím ako ste dopadli? Zistili vám niečo? Presne toto isté sa deje mojej mame. Zub, ucho, hlava , len na jednej strane. Rtg zubov čisté, krčne tiež, odoslaná bola ešte na alergologiu a na očné , neurologicka sa zatiaľ nevyjadrila, len že pochodiť ostatné vyšetrenia