Odporúčania na cenovo dostupné kaderníctvo v Trenčíne
Dobrý deň, prosím vás poraďte dobre kaderníctvo v trencine pre ženu, moja kaderníčka zrušila podnikanie, tak hľadám novu, klasika strih, melír, cenovo dostupné, ďakujem 🙂
NI.KAHAIR
@natalia328 dakujem kde sa nachádza prosím vas kaderníctvo presne?
@dada011 volala som ale najbližší termín až po novom roku :/
@dada011 Námestie sv Anny
@natalia328 ja neodporučam zase
@anonym_e98f6f ani ja neodporúčam -farbila mi vlasy a 2 x to bola super farba aj pekne držala a potom už akoby ju riedila -hneď sa vymyla , vlasy ostali uplne iné ako predtým .Asi má veľa klientiek , tak to začala flákať -hlavne , že nedava ani pokladničný doklad 😔
@anonym_e98f6f ani ja neodporúčam -farbila mi vlasy a 2 x to bola super farba aj pekne držala a potom už akoby ju riedila -hneď sa vymyla , vlasy ostali uplne iné ako predtým .Asi má veľa klientiek , tak to začala flákať -hlavne , že nedava ani pokladničný doklad 😔
@julicka80 ano tiez som mala z toho taky pocit ze to zacala flakat tiez asi dva razy ma prkne nafarbila a ostrihala a potom uz to ani zdaleka tak nevyzeralo naposledy ked som tam bola som povedala aby ma podstrihla a povedala mi ze sak netreba lebo sa jej asi nechcelo ma strihat navyse mna osobne este aj nepekne ohovarala zakazdym som za tu istu sluzbu platila inak a blocek tiez nikde
@dada011 odporucam pmko, na juhu dole ako je poliklinika

NI.KAHAIR