icon

Odporúčania na empatickú gynekologičku v Trenčíne a okolí

amy400
Dnes o 09:20

Ahojte všetci, mala by som hlavne na Vás žienky prosbu o odporúčanie na naozaj skvelú gynekologičku, ktorá je empatická, milá a zároveň je naozaj skvelá odborníčka, taktiež hľadám vybavenie a ambulanciu, ktorá je na úrovni. Samozrejme ideálne ak daná gynekologička zrovna berie nové pacientky.

Mám skúsenosti s dvomi gynekologičkami a nepáčilo sa mi ich neľudské jednanie a to, že nedodržiavali súkromie a u každej sa mi stalo, že cudzí ľudia vbehli dovnútra a videli ma pri ošetrení, keďže dané doktorky nemali radi zatvorené dvere, ktoré viedli na chodbu.

Každopádne či už sa bude jednať o súkromnú gynekologičku alebo takú, ktorá má zmluvu s VŠZP, to už mi je viac-menej jedno, hlávne je pre mňa, nech nemám blok chodiť ku nej, kvôli tomu, že kto tam zase vbehne a akú náladu zrovna bude mať

Hľadám doktorku ideálne v okolí Trenčína, Piešťan, pripadne aj Trnava, Bratislava, kľudne aj Žilina.

Ďakujem veľmi pekne všetkým za odporúčania a Vaše skúsenosti. ❤️

danina09
Dnes o 10:42

nie je to sice zena, ale ja chodim uz roky k panovi Millymu v BA a za mna je to skvely lekar, odbornik, ja mu nemam co vytknut. pomohol mi uz velakrat. 🙂

anonym_c7d297
Dnes o 12:41

@amy400 musí to byť žena?
Ak náhodou nie, za mňa určite dr. Jankovsky, Trenčín