icon

Odporučte reštaurácie na hostinu po krste v Trenčíne

inka1901
8. máj 2026

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať že kde odporúčate mať hostinu po krste tu v Trenčíne🙂 ....kde to tak najlepšie vychádza cenovo tak dostupné? Ďakujem 😊

baskustek
8. máj 2026

@inka1901 my sme mali vo Formule, majú tam aj taký salónik

annamudra123
8. máj 2026

@inka1901 ahoj, my sme mali v reštaurácii Havran v Trenčianskej Turnej, boli sme velmi spokojní, super jedlo aj veľmi príjemná obsluha, a cena bola tiez prijateľná 🙂 a majú široký výber jedál

inka1901
autor
8. máj 2026
@baskustek

@inka1901 my sme mali vo Formule, majú tam aj taký salónik

@baskustek a cenovo? Nie je to tam drahé?

baskustek
8. máj 2026
@inka1901

@baskustek a cenovo? Nie je to tam drahé?

@inka1901 teraz neviem, to bolo pred 13 rokmi. Mali sme tam aj svadbu a promócie. Cenovo sa dalo v pohode vtedy. Aj teraz tam plánujem taký menší rodinný obed na 40tku. Ale to chcem vonku na terase u nich

pivonecka
Včera o 18:10
@baskustek

@inka1901 teraz neviem, to bolo pred 13 rokmi. Mali sme tam aj svadbu a promócie. Cenovo sa dalo v pohode vtedy. Aj teraz tam plánujem taký menší rodinný obed na 40tku. Ale to chcem vonku na terase u nich

@baskustek nie je Formula zatvorena?

baskustek
Včera o 18:15
@pivonecka

@baskustek nie je Formula zatvorena?

@pivonecka áno? To neviem

pivonecka
Včera o 18:21
@baskustek

@pivonecka áno? To neviem

@baskustek neviem ani ja, minule sa tu niekto pytal, ze preco je zatvorena, tak preto sa pytam. Mozno normalne funguju.

baskustek
Včera o 18:23
@pivonecka

@baskustek neviem ani ja, minule sa tu niekto pytal, ze preco je zatvorena, tak preto sa pytam. Mozno normalne funguju.

@pivonecka neviem veru, ja budem oslavu riešiť až v auguste, tak momentálne nemám prehľad. Nemôže to byt kvôli stavbe tej bytovky, čo je tam kúsok od nich?