Odporučte reštaurácie na hostinu po krste v Trenčíne
Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať že kde odporúčate mať hostinu po krste tu v Trenčíne🙂 ....kde to tak najlepšie vychádza cenovo tak dostupné? Ďakujem 😊
@inka1901 ahoj, my sme mali v reštaurácii Havran v Trenčianskej Turnej, boli sme velmi spokojní, super jedlo aj veľmi príjemná obsluha, a cena bola tiez prijateľná 🙂 a majú široký výber jedál
@momi86 super a mozem poprosit, ako to vychadza cenovo, pripadne ak ste dostali nejaku cenovu ponuku, ci by bolo mozne poslat mi ju do spravy? dakujem
@pivonecka neviem kolko stoji detska party..ale ja som za moju 40tku platila cca 450 eur, bolo nas 19 ludi ztoho 5 deti...za prenajom sa nic neplati,mala som pripitok,polievku a druhe jedlo (klasika nic extra) a dvali dzbany s vodou a plus kavy ,niekto si vino dal,kofoly capovane,deti dzusy..zakusky a slane som si svoje doniesla a aj toru...skoda mala som dlho uctenku,,ale viac som neplatila...a hotovostou sa platilo
@pivonecka neviem kolko stoji detska party..ale ja som za moju 40tku platila cca 450 eur, bolo nas 19 ludi ztoho 5 deti...za prenajom sa nic neplati,mala som pripitok,polievku a druhe jedlo (klasika nic extra) a dvali dzbany s vodou a plus kavy ,niekto si vino dal,kofoly capovane,deti dzusy..zakusky a slane som si svoje doniesla a aj toru...skoda mala som dlho uctenku,,ale viac som neplatila...a hotovostou sa platilo
@momi86 plus viete sa dohodnut na vyzdobe....tie babay su tam velmi ochotne a zlate
Ahojte posielam tip na rodinné oslavy a akcie v detskom svete LUMA park. Nové, veľké a moderné priestory kde sa detičky zabavia a dospelí oddychujú 🙂 catering a teplá strava je samozrejmosťou 🙂 súkromná miestnosť pre cca 30 ľudí https://lumapark.sk, je možnosť urobiť akciu aj na nádvorí 🙂
Ahojte posielam tip na rodinné oslavy a akcie v detskom svete LUMA park. Nové, veľké a moderné priestory kde sa detičky zabavia a dospelí oddychujú 🙂 catering a teplá strava je samozrejmosťou 🙂 súkromná miestnosť pre cca 30 ľudí https://lumapark.sk, je možnosť urobiť akciu aj na nádvorí 🙂
@andrea150 super,,dakujem za info...

@inka1901 my sme mali vo Formule, majú tam aj taký salónik