icon

Odporučte reštaurácie na hostinu po krste v Trenčíne

inka1901
8. máj 2026

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať že kde odporúčate mať hostinu po krste tu v Trenčíne🙂 ....kde to tak najlepšie vychádza cenovo tak dostupné? Ďakujem 😊

baskustek
8. máj 2026

@inka1901 my sme mali vo Formule, majú tam aj taký salónik

annamudra123
8. máj 2026

@inka1901 ahoj, my sme mali v reštaurácii Havran v Trenčianskej Turnej, boli sme velmi spokojní, super jedlo aj veľmi príjemná obsluha, a cena bola tiez prijateľná 🙂 a majú široký výber jedál

inka1901
autor
8. máj 2026
@baskustek

@inka1901 my sme mali vo Formule, majú tam aj taký salónik

@baskustek a cenovo? Nie je to tam drahé?

baskustek
8. máj 2026
@inka1901

@baskustek a cenovo? Nie je to tam drahé?

@inka1901 teraz neviem, to bolo pred 13 rokmi. Mali sme tam aj svadbu a promócie. Cenovo sa dalo v pohode vtedy. Aj teraz tam plánujem taký menší rodinný obed na 40tku. Ale to chcem vonku na terase u nich

pivonecka
9. máj 2026
@baskustek

@inka1901 teraz neviem, to bolo pred 13 rokmi. Mali sme tam aj svadbu a promócie. Cenovo sa dalo v pohode vtedy. Aj teraz tam plánujem taký menší rodinný obed na 40tku. Ale to chcem vonku na terase u nich

@baskustek nie je Formula zatvorena?

baskustek
9. máj 2026
@pivonecka

@pivonecka áno? To neviem

pivonecka
9. máj 2026
@baskustek

@pivonecka áno? To neviem

@baskustek neviem ani ja, minule sa tu niekto pytal, ze preco je zatvorena, tak preto sa pytam. Mozno normalne funguju.

baskustek
9. máj 2026
@pivonecka

@baskustek neviem ani ja, minule sa tu niekto pytal, ze preco je zatvorena, tak preto sa pytam. Mozno normalne funguju.

@pivonecka neviem veru, ja budem oslavu riešiť až v auguste, tak momentálne nemám prehľad. Nemôže to byt kvôli stavbe tej bytovky, čo je tam kúsok od nich?

momi86
11. máj 2026
@pivonecka

@pivonecka nieje, pred mesiacom som tam mala oslavu 40tky...

momi86
11. máj 2026
@momi86

@momi86 a teraz 8.maja sme boli na detskej oslave vo Formule..takze funguje

pivonecka
12. máj 2026
@momi86

@momi86 super a mozem poprosit, ako to vychadza cenovo, pripadne ak ste dostali nejaku cenovu ponuku, ci by bolo mozne poslat mi ju do spravy? dakujem

momi86
13. máj 2026
@pivonecka

@momi86 super a mozem poprosit, ako to vychadza cenovo, pripadne ak ste dostali nejaku cenovu ponuku, ci by bolo mozne poslat mi ju do spravy? dakujem

@pivonecka neviem kolko stoji detska party..ale ja som za moju 40tku platila cca 450 eur, bolo nas 19 ludi ztoho 5 deti...za prenajom sa nic neplati,mala som pripitok,polievku a druhe jedlo (klasika nic extra) a dvali dzbany s vodou a plus kavy ,niekto si vino dal,kofoly capovane,deti dzusy..zakusky a slane som si svoje doniesla a aj toru...skoda mala som dlho uctenku,,ale viac som neplatila...a hotovostou sa platilo

momi86
13. máj 2026
@momi86

@pivonecka neviem kolko stoji detska party..ale ja som za moju 40tku platila cca 450 eur, bolo nas 19 ludi ztoho 5 deti...za prenajom sa nic neplati,mala som pripitok,polievku a druhe jedlo (klasika nic extra) a dvali dzbany s vodou a plus kavy ,niekto si vino dal,kofoly capovane,deti dzusy..zakusky a slane som si svoje doniesla a aj toru...skoda mala som dlho uctenku,,ale viac som neplatila...a hotovostou sa platilo

@momi86 plus viete sa dohodnut na vyzdobe....tie babay su tam velmi ochotne a zlate

pivonecka
13. máj 2026
@momi86

@momi86 plus viete sa dohodnut na vyzdobe....tie babay su tam velmi ochotne a zlate

@momi86 super, dakujem za podrobne info ☺️

andrea150
17. máj 2026

Ahojte posielam tip na rodinné oslavy a akcie v detskom svete LUMA park. Nové, veľké a moderné priestory kde sa detičky zabavia a dospelí oddychujú 🙂 catering a teplá strava je samozrejmosťou 🙂 súkromná miestnosť pre cca 30 ľudí https://lumapark.sk, je možnosť urobiť akciu aj na nádvorí 🙂

momi86
18. máj 2026
@andrea150

Ahojte posielam tip na rodinné oslavy a akcie v detskom svete LUMA park. Nové, veľké a moderné priestory kde sa detičky zabavia a dospelí oddychujú 🙂 catering a teplá strava je samozrejmosťou 🙂 súkromná miestnosť pre cca 30 ľudí https://lumapark.sk, je možnosť urobiť akciu aj na nádvorí 🙂

@andrea150 super,,dakujem za info...

lucia23529
20. máj 2026

My sme mali v speranza.