icon

Pediatričky v Trenčíne

siskaa86
25. apr 2023

Ahojte..kto chodí s deťmi k týmto dr..Jancova..Menhertova alebo Mandincova..skúsenosti?

Strana
z2
siskaa86
autor
2. máj 2023

@kimmi17 ďakujem...teda som rada ze ma vezme keď poradím

sandratn
3. máj 2023

@siskaa86 odišla som od Menhertovej, ako ďalších pár známych. 2x zle stanovená diagnóza u batolata.. presviedčala ma, že som musela bábo buchnut, keď som sa pýtala, či nemá hemangiom na tvári. Samozrejme, že to hemangiom bol, potvrdila mi to kožná. Ďalší krát opäť tvrdila, že sa mýlim a odborný lekár potvrdil môj predpoklad. To, že mala super sestričku je bonus, ale ta nelieči dieťa. Keď robila dieťaťu prehliadku, ako keby si pečeň chleba vyberala. Zla komunikácia.. ale možno niekto je s tým OK a Dr im vyhovuje. Odišla som k Dr. Opoldusovej a nebe a dudy. Ta je už na dôchodku a prevzala to Dr. Mandincova. Tiež spokojnosť a so sestričkou nebol nikdy problém, dieťa pozná po mene, nebucha dverami, za mňa oveľa lepšia voľba ako Menhertova. Ešte aj Dr. Štorcelova je super, zastupovala naše Dr.

siskaa86
autor
3. máj 2023

@sandratn ahoj..ďakujem za správu..no mam z toho teraz guláš kam ísť..aj sa cudujem že mi dr mandincova odpísala ze ma vezme..vraj už neberie..kde ma ambulanciu?

siskaa86
autor
3. máj 2023

@siskaa86 a ešte kockam vadi že sa nedá objednať online

sandratn
3. máj 2023

@siskaa86 ambulanciu ma v Juzanke, na jednej chodbe aj s Dr. Storcelovou a Janosikovou. Mne to maximálne vyhovuje. Keď ideme občas k Dr, viem si tam hneď vybrať lieky, nakúpiť a zaparkovať. Dr. Štorcelova ma aj objednávaci systém. Ak má jedna Dr dovolenku, zastupujú sa navzájom, netreba bežať na druhý koniec mesta. Ale u Dr. Mandincovej som nikdy dlho nečakala.

sandratn
3. máj 2023

@siskaa86 u Menhertovej sa objednať dalo vždy a úplne bežne sa mi stalo, že napriek termínu nás vzala aj o hodinu a viac neskôr.

siskaa86
autor
4. máj 2023

@sandratn Sandri tak ďakujem.za info

matiska15
7. sep 2023

@siskaa86 dobry den
Prosim vas u koho ste nakoniec skoncili ???

siskaa86
autor
8. sep 2023

@matiska15 ahoj..Dr menhertova

Strana
z2