icon

Poraďte dobrého alergológa v Trenčianskom kraji

veroniculienocka
9. jan 2026

Ahojte, nevedel by mi prosim 🙏niekto poradiť dobrého alergologa/alergologičku? S kým máte dobré skúsenosti a je šanca že nás vezmú? Zopár som ich už obvolala ale všade je buď plno alebo berú len ich okres. Nie na všetkých doktorov sú online recenzie, tak skúšam tu. Volala som : Ulahelová NM/v , Greždová BN, Uričová Ilava, Klička Stará Turá a Babicovej z TN sa nemôžem dovolať. Ďakujem pekne za každú radu.

jaja1979
9. jan 2026

@veroniculienocka bohužiaľ, Babicova má termíny najskôr o rok. Je fajn, ale termíny katastrofa. Skús možno osobne, sadnúť pred ambulanciu a opýtať sa sestričky na termín, keby sa niekto odhlásil, keď je teraz kopec ľudí chorých.

veroniculienocka
autor
9. jan 2026
@jaja1979

@veroniculienocka bohužiaľ, Babicova má termíny najskôr o rok. Je fajn, ale termíny katastrofa. Skús možno osobne, sadnúť pred ambulanciu a opýtať sa sestričky na termín, keby sa niekto odhlásil, keď je teraz kopec ľudí chorých.

@jaja1979 ďakujem, síce ma to nepotešilo ale aj som také niečo čakala. Veď nieje možné sa nikde poriadne objednať 🤦🏻‍♀️

anonym_3390de
9. jan 2026

V TN kraji zohnať alergologa a pneumologa je na zaplakanie😭😭uz neviem kam sme to dospeli, ze clovek sa k doktorovi nemoze dostat😭

veroniculienocka
autor
9. jan 2026

Našla som aj mudr. Jana Šumichrastova, neviete či je dobrá, či sa k nej dá dostať a teda či berie aj deti? V pondelok
tam skúsim zavolať 🤷🏻‍♀️

anonym_3390de
9. jan 2026
@veroniculienocka

Našla som aj mudr. Jana Šumichrastova, neviete či je dobrá, či sa k nej dá dostať a teda či berie aj deti? V pondelok
tam skúsim zavolať 🤷🏻‍♀️

@veroniculienocka ta robi v nemocnici, tusim len jeden den do tyzdna ma ambulanciu, ak sa nemylim.. tak si skus tipnut, ake „lahke” bude sa tam dostat :( ale urcite skus zavolat a ked tak daj vediet aj sem, ako si pochodila.