icon

Práca pomocného pracovníka v nemocnici Trenčín

zuzanagerbelova
26. mar 2026

Ahojte,robi niekto z vas pomocneho pracovnika v Tn nemocnici?

anonym_bde37a
26. mar 2026

@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici

ikuska27
26. mar 2026
@anonym_bde37a

@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici

@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM

zuzanagerbelova
autor
26. mar 2026
@ikuska27

@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM

@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...

ikuska27
26. mar 2026
@zuzanagerbelova

@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...

@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade

cacianka
26. mar 2026
@zuzanagerbelova

@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.

anonym_95abba
26. mar 2026
@ikuska27

@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade

@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....

simkam2912
26. mar 2026

Ja som takto zacinala,uz som sanitar,ale robime uplne to iste...

zuzanagerbelova
autor
26. mar 2026
@anonym_95abba

@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....

@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄

zuzanagerbelova
autor
26. mar 2026
@cacianka

@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.

@cacianka da sa ti napisat aj sukromna s?

zuzanagerbelova
autor
26. mar 2026
@simkam2912

Ja som takto zacinala,uz som sanitar,ale robime uplne to iste...

@simkam2912 na akom odd.si zacinala?

simkam2912
26. mar 2026
@zuzanagerbelova

@simkam2912 na akom odd.si zacinala?

@zuzanagerbelova ortopedia a som tam doteraz

anonym_95abba
26. mar 2026
@cacianka

@cacianka zaujímala by ma ta náplň práce ak môžeš napísať a či sa pracuje na smeny alebo len ranne

anonym_95abba
26. mar 2026
@zuzanagerbelova

@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄

@simkam2912 a čo robíš ako sanitar alebo aj predtým?
@zuzanagerbelova ja už som mala minulý rok prihlášku, ale zrušila som dom to, lebo som menila prácu. Lenže v práci ma to nebaví a stále láka do zdravotníctva. Ale som samoživiteľka, tsk príjem potrebujem.

anonym_95abba
26. mar 2026
@simkam2912

@zuzanagerbelova ortopedia a som tam doteraz

@simkam2912 a si spokojná? Chces ísť na praktickú sestru?

simkam2912
26. mar 2026

Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise

zuzanagerbelova
autor
26. mar 2026
@simkam2912

Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise

@simkam2912 na messenger pod akym menom?

simkam2912
26. mar 2026
@zuzanagerbelova

@simkam2912 na messenger pod akym menom?

@zuzanagerbelova simona martakova

ikuska27
27. mar 2026
@anonym_95abba

@anonym_95abba u nás na ARE má inú náplň práce ako na iných oddeleniach a jis -kách... robí 12-tky...čiže aj nočné...on je ale bez školy...ale robí presne to isté ako sanitár so školou ...keby si dorobí školu mal by o sto eur viac ako má...teraz má tak tisíc...ale on si dorábať nič nejde, lebo dáva výpoveď...v náplni práce má:pomoc pri toalete pacienta, znášanie biológ.materiálu do labákov, starostlivosť o posteľ...zlievanie močových hodinoviek, varenie čaju pacientom....doprovod pacienta a sestry na vyšetrenie....u nás nikdy nejde ošetrovateľ sám s pacientom nikde, keďže pacienti sú na ventilátoroch...a u nás je špecifikum to, že máme dvoch sanitárov v službe....

ikuska27
Autor odpoveď zmazal
cacianka
27. mar 2026
@zuzanagerbelova

@cacianka da sa ti napisat aj sukromna s?

@zuzanagerbelova môžeš, ale ja nie som personalistka, pracujem v nemocnici BA ako thp, poznám však všetky oddelenia - teda vedúce sestry a pod. Spolupracujem s nimi aj s personalistkami.

anonym_95abba
27. mar 2026
@ikuska27

@anonym_95abba u nás na ARE má inú náplň práce ako na iných oddeleniach a jis -kách... robí 12-tky...čiže aj nočné...on je ale bez školy...ale robí presne to isté ako sanitár so školou ...keby si dorobí školu mal by o sto eur viac ako má...teraz má tak tisíc...ale on si dorábať nič nejde, lebo dáva výpoveď...v náplni práce má:pomoc pri toalete pacienta, znášanie biológ.materiálu do labákov, starostlivosť o posteľ...zlievanie močových hodinoviek, varenie čaju pacientom....doprovod pacienta a sestry na vyšetrenie....u nás nikdy nejde ošetrovateľ sám s pacientom nikde, keďže pacienti sú na ventilátoroch...a u nás je špecifikum to, že máme dvoch sanitárov v službe....

@ikuska27 ďakujem a ešte prosím ťa, ako na tie zmeny rozbehnuté? Ranná, nočná, tretí deň voľno? Či ako to majú?

anonym_95abba
27. mar 2026
@ikuska27

@ikuska27 a dá sa dostať napr ako pomocný pracovník aj na operacky? Resp napr berú do nemocnice počas štúdia ľudí čo študujú za praktickú sestru alebo to nehrá rolu, že by ma tak nevzali? Ktoré oddelenie je podľa teba ľahšie alebo len ranne smeny sa dajú dohodnúť? Čo robí ten pracovník napr na nočnej smene?

ikuska27
27. mar 2026
@anonym_95abba

@ikuska27 a dá sa dostať napr ako pomocný pracovník aj na operacky? Resp napr berú do nemocnice počas štúdia ľudí čo študujú za praktickú sestru alebo to nehrá rolu, že by ma tak nevzali? Ktoré oddelenie je podľa teba ľahšie alebo len ranne smeny sa dajú dohodnúť? Čo robí ten pracovník napr na nočnej smene?

@anonym_95abba robíme rôzne... deň, noc, dva dni voľno...alebo aj z nočnej do nočnej...z dennej do dennej...deň, deň, noc...v noci kúpeme pacientov, dopĺňajú materiál...ale ak treba pomáhajú pri príjme, pri preklade, pre exite...a kde sa dajú dohodnúť ranné???asi všade...to je na dohode...

anonym_95abba
27. mar 2026
@ikuska27

@anonym_95abba robíme rôzne... deň, noc, dva dni voľno...alebo aj z nočnej do nočnej...z dennej do dennej...deň, deň, noc...v noci kúpeme pacientov, dopĺňajú materiál...ale ak treba pomáhajú pri príjme, pri preklade, pre exite...a kde sa dajú dohodnúť ranné???asi všade...to je na dohode...

@ikuska27 dakujem

ikuska27
28. mar 2026
@anonym_95abba

@ikuska27 dakujem

@anonym_95abba za máličko ❤️