icon

Recenzie na MUDr. Hencela z Podolinca a Trenčína

6. apr 2026

Prosím recenzie na MUDr Hencela - aj z čias keď mal ambulanciu v Podolinci (kde ofic stále figuruje), alebo z čias keď pracoval na iných pozíciách - záchranka a pod..

anonym_ac8f2b
8. apr 2026

Velmi príjemný lekár, poradí, venuje sa pacientovi.. mám len najlepšie skúsenosti. Dnes mi už 5:50 predpisoval lieky na ktoré som písala mail o 22:00 🙈🙂

ajda14
14. apr 2026

Mám známu, ktorá chodila do jeho ambulancie v Podolínci, niekedy je ten svet ozaj malý 🤭 Bola spokojná, on sa presťahoval aj kvôli/za rodinou. Manžel k nemu chodí, je max. spokojný s jeho prístupom, informovanosťou. Zvažujem, že k nemu prejdem aj ja.

autor
14. apr 2026

príjemný je pokial mu na všetko kývate, a nemate vaznejsi problem
mam s nim negativnu skusenost, a poznam viacerich, len nejak neexistuju na neho recenzie
viem ze ho uz riesili aj urady

autor
14. apr 2026

a inak, vypytajte si od neho nahliadnutie do karty, ako sa zacne tvarit...😅 pozrite si elektronicku zdravotnu kartu - ci sa vam zhoduju udaje, mozno budete zirať...

autor
14. apr 2026

vyšetrenie brucha - dotkol sa na jednom mieste. počúvať? priložil fonenfoskom na jedno miesto. chlamydie? to nevieme zistit ci ich clovek ma 😂 a neexistujuce diagnozy v ezk bola posledna kvapka aby som sa odhlasila 🙈

ikuska27
15. apr 2026

Ja chodím na preventívky aj do nemocnice, takže kedykoľvek si kartu vypýtam, vtedy ju mám....ja mám dobré skúsenosti s doktorom...a páči sa mi že je zároveň aj internista

autor
15. apr 2026
@ikuska27

Ja chodím na preventívky aj do nemocnice, takže kedykoľvek si kartu vypýtam, vtedy ju mám....ja mám dobré skúsenosti s doktorom...a páči sa mi že je zároveň aj internista

@ikuska27 a dá ti aj tie záznamy, ktoré píše on? Tie nedal ani k nahliadnutiu...
Koľko krát si u neho bola?

autor
15. apr 2026

.....odporúčam trvať na tom, aby ste si mohli pozrieť všetky vaše záznamy. Možno sa dozviete, že mate v páse o 10-20 cm viac ako naozaj, váhu o niekoľko kg viac, výšku naopak nižšiu ako naozaj a za sebou vyšetrenia a prehliadky o akých sa vám nesnívalo.
Nedajbože na to prísť a žiadať vysvetlenie a nápravu. Dostane sa vám zosmiešnenia a poníženia.
Ja zvažujem riešiť to mediálne, do poisťovne som to samozrejme nahlásila.

anonym_dbcbc3
15. apr 2026

Preco toto niekoho trapi..?

autor
15. apr 2026
@anonym_dbcbc3

Preco toto niekoho trapi..?

možno aj preto, že za tie ukony ktore neurobil mu poiťovna vyplatí peniaze...

ikuska27
15. apr 2026
@anonym_autor

@ikuska27 a dá ti aj tie záznamy, ktoré píše on? Tie nedal ani k nahliadnutiu...
Koľko krát si u neho bola?

@anonym_autor tie som nikdy nemala potrebu vidieť...a nebola som u neho veľa krát.... možno tri krát??ale nikdy nie ako chorá..iba na preventívkach....

anonym_dbcbc3
15. apr 2026
@anonym_autor

možno aj preto, že za tie ukony ktore neurobil mu poiťovna vyplatí peniaze...

@anonym_autor To samozrejme, prepac, prispevok mal byt k uplne inej diskusii...