Recenzie na MUDr. Hencela z Podolinca a Trenčína
Prosím recenzie na MUDr Hencela - aj z čias keď mal ambulanciu v Podolinci (kde ofic stále figuruje), alebo z čias keď pracoval na iných pozíciách - záchranka a pod..
Mám známu, ktorá chodila do jeho ambulancie v Podolínci, niekedy je ten svet ozaj malý 🤭 Bola spokojná, on sa presťahoval aj kvôli/za rodinou. Manžel k nemu chodí, je max. spokojný s jeho prístupom, informovanosťou. Zvažujem, že k nemu prejdem aj ja.
príjemný je pokial mu na všetko kývate, a nemate vaznejsi problem
mam s nim negativnu skusenost, a poznam viacerich, len nejak neexistuju na neho recenzie
viem ze ho uz riesili aj urady
a inak, vypytajte si od neho nahliadnutie do karty, ako sa zacne tvarit...😅 pozrite si elektronicku zdravotnu kartu - ci sa vam zhoduju udaje, mozno budete zirať...
vyšetrenie brucha - dotkol sa na jednom mieste. počúvať? priložil fonenfoskom na jedno miesto. chlamydie? to nevieme zistit ci ich clovek ma 😂 a neexistujuce diagnozy v ezk bola posledna kvapka aby som sa odhlasila 🙈
Ja chodím na preventívky aj do nemocnice, takže kedykoľvek si kartu vypýtam, vtedy ju mám....ja mám dobré skúsenosti s doktorom...a páči sa mi že je zároveň aj internista
Ja chodím na preventívky aj do nemocnice, takže kedykoľvek si kartu vypýtam, vtedy ju mám....ja mám dobré skúsenosti s doktorom...a páči sa mi že je zároveň aj internista
@ikuska27 a dá ti aj tie záznamy, ktoré píše on? Tie nedal ani k nahliadnutiu...
Koľko krát si u neho bola?
.....odporúčam trvať na tom, aby ste si mohli pozrieť všetky vaše záznamy. Možno sa dozviete, že mate v páse o 10-20 cm viac ako naozaj, váhu o niekoľko kg viac, výšku naopak nižšiu ako naozaj a za sebou vyšetrenia a prehliadky o akých sa vám nesnívalo.
Nedajbože na to prísť a žiadať vysvetlenie a nápravu. Dostane sa vám zosmiešnenia a poníženia.
Ja zvažujem riešiť to mediálne, do poisťovne som to samozrejme nahlásila.
Preco toto niekoho trapi..?
Preco toto niekoho trapi..?
možno aj preto, že za tie ukony ktore neurobil mu poiťovna vyplatí peniaze...
možno aj preto, že za tie ukony ktore neurobil mu poiťovna vyplatí peniaze...
@anonym_autor To samozrejme, prepac, prispevok mal byt k uplne inej diskusii...

Velmi príjemný lekár, poradí, venuje sa pacientovi.. mám len najlepšie skúsenosti. Dnes mi už 5:50 predpisoval lieky na ktoré som písala mail o 22:00 🙈🙂