icon

Skúsenosti s čeľustnou ortopédiou v Dream Smile Trenčín

29. apr 2026

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s Čeľustnou ortopediou v Dream Smile v Trenčíne. Koľko Vás stali prvotné vyšetrenia, konzultácie, snímky atď liečbou? Plus aké sú spôsoby platby. Prípadne hocičo bližšie🙂 ďakujem

lenush9
30. apr 2026

@anonym_autor ja som tam chodila ked este len zacinali, bola som spokojna, a to som bola dost komplikovany pripad. Vtedajsia cena uz asi nebude relevantna 🙂 zaplatila som na zaciatku za vsetko a potom vsetky kontroly uz su v cene, ak nie je zmena dostatocna tak este aj dodatocne sady ti vyrobia zadarmo...

lindesy
1. máj 2026

Bola som pred tyzdnom s dcerou. Na termin konzultacie sme cakali rok. Konzultacia stala 35 eur, urobila jej sken zubov a odporucila postup. O mesiac ide na vstupne vysetrenie, kde jej urobi rtg, dalsi sken, dostane steojcek na noc. Vstupne vysetrenie bude stat 300 eur. Plus strojcek cca 250. Platit sa da aj kartou. Okrem zalohy na strojcek.

autor
1. máj 2026
@lenush9

@anonym_autor ja som tam chodila ked este len zacinali, bola som spokojna, a to som bola dost komplikovany pripad. Vtedajsia cena uz asi nebude relevantna 🙂 zaplatila som na zaciatku za vsetko a potom vsetky kontroly uz su v cene, ak nie je zmena dostatocna tak este aj dodatocne sady ti vyrobia zadarmo...

@lindesy @lenush9 dakujem 🙂

pandrholka
Včera o 10:17

Ahoj, môj syn má od januára neviditeľný strojček. Vstupná prehliadka stála 399€. Má nastavenú päť ročnú liečbu. Strojčeky nás stáli 3350€, dalo sa zaplatiť na dve splátky.