icon

Skúsenosti s pôrodnicou v Trenčíne

deja91
24. máj 2025

Ahojte baby, podelte sa so skúsenosťami v TN nemocnici -gynekologicko pôrodnícke oddelenie🙂) či už dobre alebo zle recenzie🙂

jaja1979
24. máj 2025

@deja91 za mňa výborne. Aj pôrodnica, aj novorodenecké oddelenie. Mám skúsenosť spred mesiaca. Fakt všetky milé, stále sa chodia pýtať, či niečo netreba, ponúkajú pomoc, poradia. Nemôžem povedať ani pol krivého slova. Oddelenie vyzerá úplne inak ako kedysi, je vyslovene family friendly. Odporúčam 🥰

glade22
24. máj 2025

Chceš recenziu od zamestnancov alebo od pacientiek?

deja91
autor
24. máj 2025
@glade22

Chceš recenziu od zamestnancov alebo od pacientiek?

@glade22 haha od pacientiek , akoze ja poviem aj svoju ale najprv chcem pocut aj iné , lebo možno som len moc “precitlivena”🙈😂

glade22
24. máj 2025
@deja91

@glade22 haha od pacientiek , akoze ja poviem aj svoju ale najprv chcem pocut aj iné , lebo možno som len moc “precitlivena”🙈😂

@deja91 lebo si tému nazvala, že "sestričky..." Tak to mohlo znamenať aj to, že tam chceš ísť pracovať a chceš recenziu, ako sa tam robí 😀

deja91
autor
24. máj 2025
@glade22

@deja91 lebo si tému nazvala, že "sestričky..." Tak to mohlo znamenať aj to, že tam chceš ísť pracovať a chceš recenziu, ako sa tam robí 😀

@glade22 jaaaaaj , to ma nenapadlo že sa to dá chapat takto 😂takže od pacientov na sestričky 🤷🏽‍♀️🌸😂

123lucinda
24. máj 2025

Ja som rodila pred 2 rokmi, bola som spokojna, sestricky velmi mile.

lenuliatkotn
29. máj 2025

Rodila som pred rokom, a bola som spokojná, akurát sestričky na novorodeneckom boli veľmi neochotné keď som potrebovala pomôcť tak boli arogantné a bolo veľmi vidno že ich tým otravujem

123lucinda
29. máj 2025
@lenuliatkotn

Rodila som pred rokom, a bola som spokojná, akurát sestričky na novorodeneckom boli veľmi neochotné keď som potrebovala pomôcť tak boli arogantné a bolo veľmi vidno že ich tým otravujem

@lenuliatkotn ja mam zas dobru skusenost s novorodeckym, chodili aj same od seba za mnou ci je vsetko vpohode ci nepotrebujem nieco.

kajakamura26
14. jún 2025
@deja91

@glade22 jaaaaaj , to ma nenapadlo že sa to dá chapat takto 😂takže od pacientov na sestričky 🤷🏽‍♀️🌸😂

@deja91 novorodenecké za mňa fajn, gynekologické uz nikdy... primár a niektoré lekárky boli super. Sestričky uff....
Už by som volila inú pôrodnicu