icon

Skúsenosti so základnou školou Futurum - výška školného

8. jan 2026

Zvažujem že prihlasim syna na zs futurum mate s touto skolou niake skusenosti ake je mesacne skolne akt ?

anonym_774a01
5. feb 2026

@anonym_autor ja tam mam syna v 1. ročniku a musím povedať,že som velmi sklamana ja som čakala úplne niečo iné ,absolutne žiaden indiv.prístup akým sa prezentuje,ja som nejak nepochopila o čo im ide,keby neboli na strednej a súkromnej tak by som mala pocit,že ich chcu povyhadzovať… od začiatku roka sa rieši len Matematika a Fyzika maju hroznu učiteľku ,ktorá absolutne nevie učit znamky su hrozné a nič sa s tým nerobi ,veľa žiakov zvažuje prestup,tam učitelia namiesto toho aby deti podporili a naučili namiesto toho znechutia ,ozaj veľke sklamanie a stale niečo vymyslia čo tu školu neposúva vpred ,ale opačne

anonym_774a01
5. feb 2026
@anonym_774a01

@anonym_autor ja tam mam syna v 1. ročniku a musím povedať,že som velmi sklamana ja som čakala úplne niečo iné ,absolutne žiaden indiv.prístup akým sa prezentuje,ja som nejak nepochopila o čo im ide,keby neboli na strednej a súkromnej tak by som mala pocit,že ich chcu povyhadzovať… od začiatku roka sa rieši len Matematika a Fyzika maju hroznu učiteľku ,ktorá absolutne nevie učit znamky su hrozné a nič sa s tým nerobi ,veľa žiakov zvažuje prestup,tam učitelia namiesto toho aby deti podporili a naučili namiesto toho znechutia ,ozaj veľke sklamanie a stale niečo vymyslia čo tu školu neposúva vpred ,ale opačne

@anonym_774a01 a pozeram že ste sa pýtali na Zš ja mam skúsenosť s gymnáziom

fillusik7989
Autor odpoveď zmazal
anonym_6cdaf3
21. feb 2026

aša dcéra je tam teraz prvacka. A budúci školský rok (ak cpp dovolí) tam pôjde aj syn. Za nás perfektný prístup, každý deň angličtina (ktorú sa učí naša dcéra zrazu s radosťou). A čo je pre nás najdôležitejšie - ani raz nešla do školy s plačom (toho sme sa báli najviac).