icon

Sú skúsenosti s liečbou u Dr. Dvoranovej negatívne?

11. sep 2026

Dcéra tam chodí už dva roky, v lete jej nasadila už aj spodný strojček. Vždy tam necháme od 50-200€ a nemáme si ako overiť, či sú úkony opodstatnené. Nikdy nič nepovie ani ona ani sestra, len jej čosi opravia, drôt, gumičky atď atď, a zaplaťte…Niekedy mám pocit, že to náročky naťahuje, aby sme stále čosi platili… niečo preplatila VŠZP, ale zopár tisíc sme tam už nechali a už ma to prestáva baviť. Dcéra sa jej hanbí aj čosi opýtať, veď vieme, aká je pani doktorka…
Dokedy ste tam s deťmi chodili?

anonym_a6b9aa
11. sep 2026

prečo sa neopýtas ty? ked sa dcera hanbi? ved ide o tvoje peniaze..

autor
11. sep 2026
@anonym_a6b9aa

@anonym_a6b9aa lebo už tam chodí sama. Ale nabudúce už tam pôjdem s ňou a spýtam sa. Ale to je až o dva mesiace. To ale nebola pointa témy…

anonym_a6b9aa
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a6b9aa lebo už tam chodí sama. Ale nabudúce už tam pôjdem s ňou a spýtam sa. Ale to je až o dva mesiace. To ale nebola pointa témy…

@anonym_autor tak ja si myslím, že to je velmi individualne kto ako dlho nosi a potrebuje strojček. Ideálne isť snou a spýtať sa napriamo, ked dr nič nevraví

autor
11. sep 2026
@anonym_a6b9aa

@anonym_autor tak ja si myslím, že to je velmi individualne kto ako dlho nosi a potrebuje strojček. Ideálne isť snou a spýtať sa napriamo, ked dr nič nevraví

@anonym_a6b9aa ja viem, len sa pýtam na osobné skúsenosti. V podstate ani nemala nejaké krivé zuby, na to, koľko tam už chodíme

anonym_1c372a
11. sep 2026

@anonym_autor tak si nemala súhlasiť s liečbou.Mne tiež jeden celustny ortopéd povedal, že syn strojček nepotrebuje druhy, že áno a ešte aj vytrhnúť zuby.Ma 18 r a zuby rovné do žiadnej liečby sme nešli.
Pri začatí liečby ste museli hovoriť o tom aký má byť výsledok a za ako dlho.Ked vieš, že dcéra sa hanbí choď tam s ňou sú to tvoje peniaze a spýtaj sa ako postupuje liečba.Skusenosti iných sú ti edno nikto nevie aké má dcéra zuby, sanku

1europa23
15. sep 2026

@anonym_autor
Je to normalne taketo male bapr 50eurove ukony mozu trvat aj dva roky mala som strojcek na kdazdej nasteve sa menia gumicky a strojcek sa utahuje vzdy sme platili biaku nizsiu sumu potom boli jednorazove vyssie ale pri kazdej nasteve sa platil poplatok v podstate pri tCh nastevach splacate sumu toho strojceka

kucminka
16. sep 2026
@anonym_a6b9aa

@anonym_autor máme asi podobný problém
Syn mal len trocha predkus vrchnej sánky.
Myslela som, že bude mať len vrchný strojcek.Po pol roku že aj spodný.
Uz to bude v októbri 2 roky, čo mu ho nasadila.
Tiež len gumičky dáva, utiahne a aj keď sme sa pýtali, dokedy ešte, tak že sa uvidí.
A najviac ma hnevá, že sa mu vrchná 1 celá pokrivila, a to na začiatku nemal.
Keď sme sa na to spýtali, nič sme sa nedozvedeli.
Takže aj keď sa
@anonym_a6b9aa spýtaš, dobre vieme aká pani dr.je, že ti odpovie podľa nálady.
Keby nemal syn pokrivenú tú jednotku, dám mu strojčeky dať dolu a dovidenia.