Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
@lenkasop obhajoba bola velmi fajn.Najprv smepredstavili svoju profesijnu cestu. Potom nasledovala obhajoba-precital sa posudok a potom som rozpravala. Vytkli mi len jednu vec, tak to netrvalo nejak dlho. No a potom sme diskutovali. Boli velmi mili. Som velmi rada, ze som sla obhajovat do Trnavy. Drzim palce.
@dadalala Dobrý deň, chcela by som sa informovať.. mám záujem ísť do Trnavy… takže žiadna teoria, tahanie tem… alebo okruhy (ako je to v RK)
V trnave ziadna teoria len portfolio… a pytaju sa ohladom praxe? Ďakujeeeem❤️❤️
Ahojte, posielal niekto v októbrovom termíne? Máte už odpoveď?
Ahojte, posielal niekto v októbrovom termíne? Máte už odpoveď?
@sim94onka ja som posielala a stále nič
Dobrý deň dievčatá, chcela by som poprosiť tie, ktoré ste absolvovali atestáciu v Trnave o radu .... mám rozpísané atestačné portfólio /1. atestácia SŠ učiteľ/ a mám pár otázok.
1. V oblasti Žiak .... popisovali ste všetky 3 kompetencie na 1 kazuistike /1 žiak/? Koľko dôkazov je potrebné priložiť ku každej kompetencii?
2. Dôkazy ste dávali priamo do textu, alebo ste sa odvolávali v texte na prílohy a tie ste dali na koniec portfĺia?
3. Skeny certifikátov ste nechávali vo veľkosti A4 /čo certifikát to strana?/
4. Držali ste sa presne predlohy, ktorú mali na stránke? /aj keď teraz ju tam už nemajú ale mala som ju stiahnutúú
Vopred ďakujem veľmi pekne za rady.
Dobrý deň dievčatá, chcela by som poprosiť tie, ktoré ste absolvovali atestáciu v Trnave o radu .... mám rozpísané atestačné portfólio /1. atestácia SŠ učiteľ/ a mám pár otázok.
1. V oblasti Žiak .... popisovali ste všetky 3 kompetencie na 1 kazuistike /1 žiak/? Koľko dôkazov je potrebné priložiť ku každej kompetencii?
2. Dôkazy ste dávali priamo do textu, alebo ste sa odvolávali v texte na prílohy a tie ste dali na koniec portfĺia?
3. Skeny certifikátov ste nechávali vo veľkosti A4 /čo certifikát to strana?/
4. Držali ste sa presne predlohy, ktorú mali na stránke? /aj keď teraz ju tam už nemajú ale mala som ju stiahnutúú
Vopred ďakujem veľmi pekne za rady.
@zuzulu1983 ktoru predlohu ktorej organizacii v TT mas na mysli?
@zuzulu1983 ktoru predlohu ktorej organizacii v TT mas na mysli?
@keira toto mali na stranke https://pdf.truni.sk/sites/default/files/atesta... Chcem atestaciu v Trnave na univerzite
@keira toto mali na stranke https://pdf.truni.sk/sites/default/files/atesta... Chcem atestaciu v Trnave na univerzite
@zuzulu1983 no ja som to tak pochopila, ze das komentar, ze co si robila a ak si robila dotaznik, tak ten uvedies v priloe ako ukazku
@zuzulu1983 no ja som to tak pochopila, ze das komentar, ze co si robila a ak si robila dotaznik, tak ten uvedies v priloe ako ukazku
@keira ahojte, presne tak.
Ahojte, už Vám niekomu niečo prišlo z Trnavskej univerzity, tie čo ste si posielali v októbri?
@deffodil3007 @sim94onka @hanelka stále vám nič neprišlo? Lebo mne nie
@renia stále nič, ale už by to naozaj mohli poslať
@renia @deffodil3007 ahojte, tak dnes mi prišiel mail, posudok - veľmi super, môžem ísť k obhajobe. Termín a zvyšné dokumenty pošlú poštou budúci týždeň.
@renia @deffodil3007 ahojte, tak dnes mi prišiel mail, posudok - veľmi super, môžem ísť k obhajobe. Termín a zvyšné dokumenty pošlú poštou budúci týždeň.
@sim94onka waaau, super, gratulujem 🙏🏼 tak to už je v suchu. Mne stále nič, ale aspoň už viem, že už môžem očakávať
@sim94onka ďakujeme za info
Môžem sa prosím opýtať, neviete mi povedať, kedy je najbližší termín pre II.atestáciu?
Môžem sa prosím opýtať, neviete mi povedať, kedy je najbližší termín pre II.atestáciu?
@spodluc teraz od 15.1.2026 do 15.2.2026 prijímajú portfólia. Ja idem posielať na I. atestáciu.
@spodluc teraz od 15.1.2026 do 15.2.2026 prijímajú portfólia. Ja idem posielať na I. atestáciu.
@zuzulu1983 ďakujem.Neviem či mám šancu stihnúť to napísať na 2.atestaciu
@sim94onka gratulujem 🥳 mne stále nič:(

Dobrý deň. Prosím vás o pomoc s 2. atestáciou pre Trnavskú univerzitu. vedel by mi niekto poradiť ako ju správne napísať? alebo by bol niekto ochotný mi dať nahliadnuť do svojej 2. atestácii z Trnavy? Vopred ďakujem.
@jmjm4 nam luvi cmar povesala, ze zobrat si tu predlohu z ruzomberku aj do tt.