Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
Prosim, bol by tu niekto ochotny poslat mi k nahliadnutiu aktualne portfolio k 2.atestacii pre 1.stupen ZS? Kludne aj zaplatim. Mam z toho gulas... 1.atestacku som robila este za starych podmienok a toto mi pride ovela tazsie..dakujem.
ahojte 🙂 je tu niekto kto má teraz najnovšie odovzdanú atestáciu a čaká na vyjadrenie? ja som posielala v polovici januára, som veľmi zvedavá kedy sa ozvú...
ahojte 🙂 je tu niekto kto má teraz najnovšie odovzdanú atestáciu a čaká na vyjadrenie? ja som posielala v polovici januára, som veľmi zvedavá kedy sa ozvú...
@wera aj ja som posielala 3.2
@wera to čakajte, že sa ozvú až najskôr v marci, my, čo sme odoslali do 30.10. sme dostali info až koncom januára, 60 dní majú lehotu ale keď nestíhajú asi mesiac hore dole 😁
Prosím vás, tie čo ste dostali papiere poštou po úspešnej atestačnej skúške, kedy cca po atestačnej skúške vám prišli? Mne dali len potvrdenie o úspešnom vykonaní atestačnej skúšky a povedali, že ostatné pošlú poštou. Učiteľkám viem, že dávali v októbri hneď v ten deň do ruky, ja som robila ako jediná vychovávateľka sama 12.2. a povedali, že pošlú, tak ja len, že kedy cca to prišlo vám.
@zuzulu1983 jej tak to sa s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme 🙂 dávala si prvú alebo druhú? a akú špecializáciu? 🙂
@wera to čakajte, že sa ozvú až najskôr v marci, my, čo sme odoslali do 30.10. sme dostali info až koncom januára, 60 dní majú lehotu ale keď nestíhajú asi mesiac hore dole 😁
@hanelka1 tak ja dúfam, že to bude aj trošičku skôr... Vám to kazili vianočné prázdniny asi aj... a ako prosím prebiehala obhajoba? robili ste prvú či druhú?
@zuzulu1983 ja som posielala 10.2., prišiel mi mail, že zaevidovali moje atestačné portfólio a ozvú sa s ďalším postupom
@zuzulu1983 ja som posielala 10.2., prišiel mi mail, že zaevidovali moje atestačné portfólio a ozvú sa s ďalším postupom
@jj_anka áno aj mne prišiel mail ... ak dostaneš nejaké info, daj vediet. Posielala si prvú či druhú?
@zuzulu1983 jej tak to sa s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme 🙂 dávala si prvú alebo druhú? a akú špecializáciu? 🙂
@wera 1.atestáciu , učiteľka stredná škola
@hanelka1 tak ja dúfam, že to bude aj trošičku skôr... Vám to kazili vianočné prázdniny asi aj... a ako prosím prebiehala obhajoba? robili ste prvú či druhú?
@wera no ja som robila druhú, obhajoba bola super, keby som vedela, ani by som sa nebála 😄. Najprv som sa ako prvé predstavila, zopár viet, kde som učila, kde učím. Potom prečítali celý posudok a potom čítala otázky, ktoré mi dali v posudku a ja som odpovedala. Všetko úplne z praxe, o tom, o čom som písala a tiež aj všeobecne. Taký normálny rozhovor. Ja som mala 3 otázky, ale prevažne mali baby 2 otázky. Trvalo to cca 20 minút. Žiadna teória, nič také. Niet sa čoho báť. V ten deň sme všetci spravili. Okrem toho, myslím si,že keď už vás pustia k obhajobe,tak už to spravíte, pretože vlastne máte prácu správne. Nie je dôvod vám to nedať. Inak určite vám posudok tak skoro nepošlú. Podľa mňa vám možno až v apríli budú posielať. Majú toho veľa.
@wera no ja som robila druhú, obhajoba bola super, keby som vedela, ani by som sa nebála 😄. Najprv som sa ako prvé predstavila, zopár viet, kde som učila, kde učím. Potom prečítali celý posudok a potom čítala otázky, ktoré mi dali v posudku a ja som odpovedala. Všetko úplne z praxe, o tom, o čom som písala a tiež aj všeobecne. Taký normálny rozhovor. Ja som mala 3 otázky, ale prevažne mali baby 2 otázky. Trvalo to cca 20 minút. Žiadna teória, nič také. Niet sa čoho báť. V ten deň sme všetci spravili. Okrem toho, myslím si,že keď už vás pustia k obhajobe,tak už to spravíte, pretože vlastne máte prácu správne. Nie je dôvod vám to nedať. Inak určite vám posudok tak skoro nepošlú. Podľa mňa vám možno až v apríli budú posielať. Majú toho veľa.
@hanelka1 ahojky, ďakujem veľmi pekne za info k priebehu 🙂
Ahojte, ak by mi vedel niekto poslať portfólio PDF k nahliadnutiu .. aj zaplatím… chcem ale portfólio, ktoré sa odovzdalo na jeseň 2025.. učiteľ prvého stupňa. Chcem vidieť presnú štruktúru a cca ako by to malo vyzerať a vytvorím si ho podľa seba. Ďakujem pošlite správu
Ahojte, ak by mi vedel niekto poslať portfólio PDF k nahliadnutiu .. aj zaplatím… chcem ale portfólio, ktoré sa odovzdalo na jeseň 2025.. učiteľ prvého stupňa. Chcem vidieť presnú štruktúru a cca ako by to malo vyzerať a vytvorím si ho podľa seba. Ďakujem pošlite správu
@tereziik88 písala som ss
@tereziik88 písala som ss
@sim94onka dobry den. Prosim, aj ja by som mala zaujem. Moc dakujem.
Ahojte, prisiel Vám už posudok?
@wera ešte nie. Ja som volala asi pred dvoma týždnami, ze kedy planuju obhajoby, lebo mám ist na 2 tyzdne pracovne preč a povedala, ze sice maju 60 dní na posudok, ale že majú cez 200 portfolii, ze sa to môze natiahnut .... a ze po minulé roky boli obhajoby az do letnych prezdnin ...
Ja som dostala posudok minulý týždeň, tiež som sa pýtala na termín obhajob ale nevedeli mi povedať...
Ja som dostala posudok minulý týždeň, tiež som sa pýtala na termín obhajob ale nevedeli mi povedať...
@wera a poslali mailom či aj poštou? Toež ma zaujíma kedy si posielala ..
@wera a poslali mailom či aj poštou? Toež ma zaujíma kedy si posielala ..
@zuzulu1983 prišlo iba mailom, portfolio som posielala v polovici januara.
@tinka323 v podstate áno. Trnava však už tento školský rob porfôlia neberie, myslim že najskôr v oktobri .... v RK sa dá posielat celý rok ...
@zuzulu1983 ďakujem🙂za potvrdenie informácie.
@zuzulu1983 prišlo iba mailom, portfolio som posielala v polovici januara.
@wera ešte som sa chcela spýtat .. posielala si 1. alebo 2. atestáciu? A SŠ či ZŠ? Zajtra bude 60 dní od doručenia, ale zatiaľ sa neozvali ...

Dievčatá, prosím vás v portfoliu ste sa odvolávali aj na nejakú odbornú literatúru?napr. pri metodach diagnostiky?
@stellinka2011 nie, iba popisujes co robíš v praxi, nič z odbornej literatúry som ja necitovala, nemala som ani žiadny zoznam literatúry, všetko som popisovala iba prax - odovzdavala som v Trnave na univerzite, neviem, či niekde inde niečo také požadujú