Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
dievčatá, tie, ktoré ste robili 2. atestáciu - bolo potrebné priložiť k žiadosti aj doklad o získaní 1. atestácie? Alebo stačí len diplom o ukončení VŠ? ďakujem😉
dievčatá, tie, ktoré ste robili 2. atestáciu - bolo potrebné priložiť k žiadosti aj doklad o získaní 1. atestácie? Alebo stačí len diplom o ukončení VŠ? ďakujem😉
@jajo1 všetky inštrukcie máš na stránke
@jajo1 všetky inštrukcie máš na stránke
@anonym_5c69f8 ďakujem veľmi pekne za zbytočnú odpoveď ... a ešte raz by som veľmi pekne poprosila tie, ktoré už druhú atestáciu do Trnavy posielali, o praktickú reálnu odpoveď, či ste prikladali aj overenú kópiu dokladu o vykonaní prvej atestácie. Ešte raz ďakujem
@anonym_5c69f8 ďakujem veľmi pekne za zbytočnú odpoveď ... a ešte raz by som veľmi pekne poprosila tie, ktoré už druhú atestáciu do Trnavy posielali, o praktickú reálnu odpoveď, či ste prikladali aj overenú kópiu dokladu o vykonaní prvej atestácie. Ešte raz ďakujem
@jajo1 áno posielala som certifikát o 1. atestacii spolu s kópiami vš diplomu a certifikáty absolvovaných vzdelávaní,do Trnavy netreba overené doklady, stačí kópie
@renia žienky, bolo zo úplne v pohodičke, najskôr sa predstavíte, poviete čo to o sebe, potom prečítajú posudok a odpoviete na tie otázky, úplne voľná debata z praxe, nič naučené. Držím palce 🙂
@daffodil3007 naozaj je to voľna debata o praxi? Dakuje
nahravali ste vsetko do jedneho pdf? Ak som napr zabudla nahrat VS diplom, tak ma vyzvu na dolozenie?
nahravali ste vsetko do jedneho pdf? Ak som napr zabudla nahrat VS diplom, tak ma vyzvu na dolozenie?
@keira diplom som nenahravala, prefotila a overenu kopiu som poslala spolu s usb
@keira diplom som nenahravala, prefotila a overenu kopiu som poslala spolu s usb
@zuzulu1983 s USB? ty si nevkladala portofolio na stranku?
@zuzulu1983 s USB? ty si nevkladala portofolio na stranku?
@keira nic som na stranku nenanahravala. Portfolio som vytlacila, dala zviazat, prilozila som overene kopie dokladov o vzdelani, kopiu o uhradeni poplatku a USB ma ktorom bol pdf subor s mojim portfoliom a poslala na adresu uvedenu na stranke. Atestaciu slm robila teraz v na jar. Pozerala som na stranke, či nezmenili podmienky, ale nie je tam uvedene, ze by sa to nahravalo niekde na stranku ....
@tereziik88 písala som ss
@sim94onka mozem poprosit aj ja? Chystam sa robit 2.atestaciu ako uc.1.stupna v Trnave napiste mi prosim spravu, dohodneme sa

Nevolala som, ale už mi došiel posudok. Tak som veľmi rada.
@silvikahudecova tak super a o koľkej obhajuješ?