Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
dievčatá, tie, ktoré ste robili 2. atestáciu - bolo potrebné priložiť k žiadosti aj doklad o získaní 1. atestácie? Alebo stačí len diplom o ukončení VŠ? ďakujem😉
dievčatá, tie, ktoré ste robili 2. atestáciu - bolo potrebné priložiť k žiadosti aj doklad o získaní 1. atestácie? Alebo stačí len diplom o ukončení VŠ? ďakujem😉
@jajo1 všetky inštrukcie máš na stránke
@jajo1 všetky inštrukcie máš na stránke
@anonym_5c69f8 ďakujem veľmi pekne za zbytočnú odpoveď ... a ešte raz by som veľmi pekne poprosila tie, ktoré už druhú atestáciu do Trnavy posielali, o praktickú reálnu odpoveď, či ste prikladali aj overenú kópiu dokladu o vykonaní prvej atestácie. Ešte raz ďakujem
@anonym_5c69f8 ďakujem veľmi pekne za zbytočnú odpoveď ... a ešte raz by som veľmi pekne poprosila tie, ktoré už druhú atestáciu do Trnavy posielali, o praktickú reálnu odpoveď, či ste prikladali aj overenú kópiu dokladu o vykonaní prvej atestácie. Ešte raz ďakujem
@jajo1 áno posielala som certifikát o 1. atestacii spolu s kópiami vš diplomu a certifikáty absolvovaných vzdelávaní,do Trnavy netreba overené doklady, stačí kópie

Nevolala som, ale už mi došiel posudok. Tak som veľmi rada.
@silvikahudecova tak super a o koľkej obhajuješ?