icon

Ako prebieha atestácia v Trnave?

veseleocko
15. apr 2025

Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂

Strana
z5
hanelka1
8. feb 2026
@stellinka2011

Dievčatá, prosím vás v portfoliu ste sa odvolávali aj na nejakú odbornú literatúru?napr. pri metodach diagnostiky?

@stellinka2011 nie, iba popisujes co robíš v praxi, nič z odbornej literatúry som ja necitovala, nemala som ani žiadny zoznam literatúry, všetko som popisovala iba prax - odovzdavala som v Trnave na univerzite, neviem, či niekde inde niečo také požadujú

vlasulka
8. feb 2026

Prosim, bol by tu niekto ochotny poslat mi k nahliadnutiu aktualne portfolio k 2.atestacii pre 1.stupen ZS? Kludne aj zaplatim. Mam z toho gulas... 1.atestacku som robila este za starych podmienok a toto mi pride ovela tazsie..dakujem.

wera
19. feb 2026

ahojte 🙂 je tu niekto kto má teraz najnovšie odovzdanú atestáciu a čaká na vyjadrenie? ja som posielala v polovici januára, som veľmi zvedavá kedy sa ozvú...

zuzulu1983
19. feb 2026
@wera

ahojte 🙂 je tu niekto kto má teraz najnovšie odovzdanú atestáciu a čaká na vyjadrenie? ja som posielala v polovici januára, som veľmi zvedavá kedy sa ozvú...

@wera aj ja som posielala 3.2

hanelka1
19. feb 2026
@wera

@wera to čakajte, že sa ozvú až najskôr v marci, my, čo sme odoslali do 30.10. sme dostali info až koncom januára, 60 dní majú lehotu ale keď nestíhajú asi mesiac hore dole 😁

renia
22. feb 2026

Prosím vás, tie čo ste dostali papiere poštou po úspešnej atestačnej skúške, kedy cca po atestačnej skúške vám prišli? Mne dali len potvrdenie o úspešnom vykonaní atestačnej skúšky a povedali, že ostatné pošlú poštou. Učiteľkám viem, že dávali v októbri hneď v ten deň do ruky, ja som robila ako jediná vychovávateľka sama 12.2. a povedali, že pošlú, tak ja len, že kedy cca to prišlo vám.

wera
22. feb 2026
@zuzulu1983

@zuzulu1983 jej tak to sa s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme 🙂 dávala si prvú alebo druhú? a akú špecializáciu? 🙂

wera
22. feb 2026
@hanelka1

@wera to čakajte, že sa ozvú až najskôr v marci, my, čo sme odoslali do 30.10. sme dostali info až koncom januára, 60 dní majú lehotu ale keď nestíhajú asi mesiac hore dole 😁

@hanelka1 tak ja dúfam, že to bude aj trošičku skôr... Vám to kazili vianočné prázdniny asi aj... a ako prosím prebiehala obhajoba? robili ste prvú či druhú?

jj_anka
22. feb 2026
@zuzulu1983

@zuzulu1983 ja som posielala 10.2., prišiel mi mail, že zaevidovali moje atestačné portfólio a ozvú sa s ďalším postupom

zuzulu1983
22. feb 2026
@jj_anka

@zuzulu1983 ja som posielala 10.2., prišiel mi mail, že zaevidovali moje atestačné portfólio a ozvú sa s ďalším postupom

@jj_anka áno aj mne prišiel mail ... ak dostaneš nejaké info, daj vediet. Posielala si prvú či druhú?

zuzulu1983
22. feb 2026
@wera

@zuzulu1983 jej tak to sa s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme 🙂 dávala si prvú alebo druhú? a akú špecializáciu? 🙂

@wera 1.atestáciu , učiteľka stredná škola

hanelka1
23. feb 2026
@wera

@hanelka1 tak ja dúfam, že to bude aj trošičku skôr... Vám to kazili vianočné prázdniny asi aj... a ako prosím prebiehala obhajoba? robili ste prvú či druhú?

@wera no ja som robila druhú, obhajoba bola super, keby som vedela, ani by som sa nebála 😄. Najprv som sa ako prvé predstavila, zopár viet, kde som učila, kde učím. Potom prečítali celý posudok a potom čítala otázky, ktoré mi dali v posudku a ja som odpovedala. Všetko úplne z praxe, o tom, o čom som písala a tiež aj všeobecne. Taký normálny rozhovor. Ja som mala 3 otázky, ale prevažne mali baby 2 otázky. Trvalo to cca 20 minút. Žiadna teória, nič také. Niet sa čoho báť. V ten deň sme všetci spravili. Okrem toho, myslím si,že keď už vás pustia k obhajobe,tak už to spravíte, pretože vlastne máte prácu správne. Nie je dôvod vám to nedať. Inak určite vám posudok tak skoro nepošlú. Podľa mňa vám možno až v apríli budú posielať. Majú toho veľa.

wera
24. feb 2026
@hanelka1

@wera no ja som robila druhú, obhajoba bola super, keby som vedela, ani by som sa nebála 😄. Najprv som sa ako prvé predstavila, zopár viet, kde som učila, kde učím. Potom prečítali celý posudok a potom čítala otázky, ktoré mi dali v posudku a ja som odpovedala. Všetko úplne z praxe, o tom, o čom som písala a tiež aj všeobecne. Taký normálny rozhovor. Ja som mala 3 otázky, ale prevažne mali baby 2 otázky. Trvalo to cca 20 minút. Žiadna teória, nič také. Niet sa čoho báť. V ten deň sme všetci spravili. Okrem toho, myslím si,že keď už vás pustia k obhajobe,tak už to spravíte, pretože vlastne máte prácu správne. Nie je dôvod vám to nedať. Inak určite vám posudok tak skoro nepošlú. Podľa mňa vám možno až v apríli budú posielať. Majú toho veľa.

@hanelka1 ahojky, ďakujem veľmi pekne za info k priebehu 🙂

tereziik88
2. mar 2026

Ahojte, ak by mi vedel niekto poslať portfólio PDF k nahliadnutiu .. aj zaplatím… chcem ale portfólio, ktoré sa odovzdalo na jeseň 2025.. učiteľ prvého stupňa. Chcem vidieť presnú štruktúru a cca ako by to malo vyzerať a vytvorím si ho podľa seba. Ďakujem pošlite správu

sim94onka
2. mar 2026
@tereziik88

Ahojte, ak by mi vedel niekto poslať portfólio PDF k nahliadnutiu .. aj zaplatím… chcem ale portfólio, ktoré sa odovzdalo na jeseň 2025.. učiteľ prvého stupňa. Chcem vidieť presnú štruktúru a cca ako by to malo vyzerať a vytvorím si ho podľa seba. Ďakujem pošlite správu

@tereziik88 písala som ss

vlasulka
6. mar 2026
@sim94onka

@tereziik88 písala som ss

@sim94onka dobry den. Prosim, aj ja by som mala zaujem. Moc dakujem.

Strana
z5