Chodia revízori v Trnave?
máte skúsenosti s revízormi v Trnave? že či naozaj chodia lebo som nikdy žiadneho nevidela 😀
Nechodili ale od minulého roka ako začali tie slávne zmeny v MHD tak chodí revízorka, sama som ju už zažila
@mimi185 myslím si ze tu si to aj sami vodiči riešia. 😅 minulý rok som nastúpila na družbe dverami v strede a sadla. Na to zrazu vreskot na mňa....šofér reku či on si ma z rukáva vytiahnuť kam ja cestujem a že lístok mam. A normlane to vrieskal nervózne na cely autobus. Pozerala som ako puk, ukázala mu lístok a povedala mu svoje.
@mimi185 myslím si ze tu si to aj sami vodiči riešia. 😅 minulý rok som nastúpila na družbe dverami v strede a sadla. Na to zrazu vreskot na mňa....šofér reku či on si ma z rukáva vytiahnuť kam ja cestujem a že lístok mam. A normlane to vrieskal nervózne na cely autobus. Pozerala som ako puk, ukázala mu lístok a povedala mu svoje.
@sabinami si si kupila sms listok? Ved nikde nie je napisane, ze pri kupe sms listka to hlaste vodicovi🤷♀️

@mimi185 ani ja som nikdy ziadneho nevidela. Skor si to riesia vodici samotni. Raz som bola svedkom, ako nastupila dievcina zadnymi dverami a neprilozila karticku k pristroju. Na dalsej zastavke sofer vystupil z busu vyzval ju, aby si kupila listok. Isla si listok kupit.