icon

Domáce vzdelávanie detí z Trnavy hľadajúce skupinu

lucika7682
Dnes o 11:58

Ahojte, prosím vás, je tu niekto, kto má dieťa na domškoláctve a ide do 6 triedy a teda je z Trnavy a blízkeho okolia?…zaujímalo by ma, ako fungujete, či máte nejakú skupinu alebo či v Trnave existuje nejaká skupina, niečo, kde sa deti stretávajú a učia atď…budem velmi rada, keď sa niekto ozve…ďakujem

anonym_8e85da
Dnes o 12:19

@lucika7682 Nechápem načo mu hľadáš skupinu, kde sa spolu učia, to si ho už rovno mohla nechať v škole.

anonym_75e9d7
Dnes o 12:22
@anonym_8e85da

@lucika7682 Nechápem načo mu hľadáš skupinu, kde sa spolu učia, to si ho už rovno mohla nechať v škole.

@anonym_8e85da presne tak

doriiis
Dnes o 12:33

Skupina, kde sa deti stretávajú a učia? 🤔Existuje také miesto a volá sa SKOLA.

lucika7682
autor
Dnes o 13:19

Asi ste ma nepochopili…hladám miesto, kde sa doškoláci stretnú napr 3 x do týždňa a niečo sa spolu poučia, pohrajú, porozprávajú atď…mám dosť spoločenské dieťa a keď som ju mala 1 a 2 ročník doma, tak dosť trpela, keď nebola s deťmi…takže preto som sa pýtala, či niečo také existuje…podla mňa môže, ako domškolák chodiť aj každý deň niekam, ale musí tam byť iný prístup…nie, aby tam dieťa bolo trištvrte dňa a čumelo do tabletu atď… dcéra nechce byť domškoláčka, potrebuje byť medzi deťmi, to my nad tým rozmýšlame…tak ďakujem , ale nepochopili ste, čo som myslela.

anonym_3f671d
Dnes o 13:29
@lucika7682

Asi ste ma nepochopili…hladám miesto, kde sa doškoláci stretnú napr 3 x do týždňa a niečo sa spolu poučia, pohrajú, porozprávajú atď…mám dosť spoločenské dieťa a keď som ju mala 1 a 2 ročník doma, tak dosť trpela, keď nebola s deťmi…takže preto som sa pýtala, či niečo také existuje…podla mňa môže, ako domškolák chodiť aj každý deň niekam, ale musí tam byť iný prístup…nie, aby tam dieťa bolo trištvrte dňa a čumelo do tabletu atď… dcéra nechce byť domškoláčka, potrebuje byť medzi deťmi, to my nad tým rozmýšlame…tak ďakujem , ale nepochopili ste, čo som myslela.

@lucika7682 ... Čo si ty za mater, keď ignoruješ to, že tvoje dieťa niečo nechce tak, ako to je?
Si riešiš vlastne komplexy cez dieťa?