icon

Hľadám pediatričku proti očkovaniu v okolí Trnavy

lili246
22. sep 2025

Ahojte počula som vraj je pediatrička v okoli Trnavy ktorá nenúti aby boli deti očkované len neviem meno ani kde sa nachádza nemáte nejaké info ? Ďakujem 🙂

jogy1984
22. sep 2025

@lili246 očkovania ktoré sú povinné doktor musí dať nech je jeho osobný názor aký chce . Očkovania ktoré sú nepovinné ti môže byť jedno čo si pediater hovorí. Jednoducho nedáš suhlas

anonym_c7a9b1
22. sep 2025

Je tu problem pisat konkretne mena, lebo ten doktor z toho moze mat problemy. Ale poviem ti tak, ze kamoska ma neočko deti u pani Prokopovej, mozno si ju pamatas pocas "pandemie" ako odbornika UVZSR pre pediatriu a v pohode... do ockovania ich nemoze nutit... iba sa opyta preco, zadokumentuje, ze matka odmieta a mysim, ze moze poslat nejaky menovity podnet UVZSR, ale teda neposlala. Nasa zas povedala, ze ak posle podnet s nasim menom, tak moze mat 300eurovu pokutu kvoli GDPR a ze ona proti rodicom nepojde... ze jej to nestoji za to... napisala do karty a hotovo. Moji nemaju len MMR.

anonym_6f3f07
22. sep 2025
@anonym_c7a9b1

Je tu problem pisat konkretne mena, lebo ten doktor z toho moze mat problemy. Ale poviem ti tak, ze kamoska ma neočko deti u pani Prokopovej, mozno si ju pamatas pocas "pandemie" ako odbornika UVZSR pre pediatriu a v pohode... do ockovania ich nemoze nutit... iba sa opyta preco, zadokumentuje, ze matka odmieta a mysim, ze moze poslat nejaky menovity podnet UVZSR, ale teda neposlala. Nasa zas povedala, ze ak posle podnet s nasim menom, tak moze mat 300eurovu pokutu kvoli GDPR a ze ona proti rodicom nepojde... ze jej to nestoji za to... napisala do karty a hotovo. Moji nemaju len MMR.

@anonym_c7a9b1 moze potom pani pediatricka odmietnut liecit toto neockovane dieta ak sa nakazi chorobou na ktoré mame povinne ockovania?

janka1224
22. sep 2025
@anonym_6f3f07

@anonym_c7a9b1 moze potom pani pediatricka odmietnut liecit toto neockovane dieta ak sa nakazi chorobou na ktoré mame povinne ockovania?

@anonym_6f3f07 Tak podľa mňa eticky ani ľudsky by odmietnuť nemala. Vám sa také niečo stalo? že odmietli liečiť neočkované?

anjelicek26
22. sep 2025

U nas par krat rocne poslali tyzden-dva neockovane deti zo skolky domov, ked mali podozrenie na nakazlive choroby typu nespecificke vyrazky, pre ich dobro a aby neriskovali, ze sa niecim nakazia...ockovane mohli chodit dalej... rodicom to moc nevonalo, ale co uz... no ale k teme, mozno ti niekto odpovie v osobnej spravej, ale premysli si to... niektore tie choroby su fakt riskantne a stale v dnesnej dobe vsade pritomne...

mullerova46
22. sep 2025

@lili246 padiatricka ak sa dieťa neockuje musí vás nahlasovať sociálke a vy budete platiť pokuty

domka222
22. sep 2025
@mullerova46

@lili246 padiatricka ak sa dieťa neockuje musí vás nahlasovať sociálke a vy budete platiť pokuty

@mullerova46 isto sociálke?

mullerova46
22. sep 2025
@domka222

@mullerova46 isto sociálke?

@domka222 nie pardon, regionálny úrad verejného zdravotníctva

anonym_28039b
22. sep 2025
@jogy1984

@lili246 očkovania ktoré sú povinné doktor musí dať nech je jeho osobný názor aký chce . Očkovania ktoré sú nepovinné ti môže byť jedno čo si pediater hovorí. Jednoducho nedáš suhlas

@jogy1984 Ze musi 😅. No nemusi, resp nemoze dat ani tie akoze povinne ockovanie, pokial to rodic odmietne 😉.

anonym_28039b
Autor odpoveď zmazal
anonym_993778
22. sep 2025

A prečo to zisťuješ? Chcela by si k takému pediatrovi chodiť?