icon

Kam ísť s deťmi v Trnave blízko centra?

64jarka64
18. júl 2026
anonym_aa47f2
18. júl 2026

@64jarka64 lanove centrum, mestska veza, ruzovy park

64jarka64
autor
18. júl 2026
@anonym_aa47f2

@64jarka64 lanove centrum, mestska veza, ruzovy park

@anonym_aa47f2 ten ruzovy park a lanove centrum kde najdeme?

anesim
18. júl 2026
@64jarka64

@anonym_aa47f2 ten ruzovy park a lanove centrum kde najdeme?

@64jarka64 ruzovy park pri city arene, ale nie je tam nic okrem fontany, vedla je detske ihrisko. Na lavicky v ruzovom parku by som si ja nesadla, sedavaju tam bezdomovci a podobne.
Lanovy park je na slavii, pri hajdoczyho ulici - ked budes davat do navigacie, z druhej strany slavie je aquapark

64jarka64
autor
18. júl 2026
@anesim

@64jarka64 ruzovy park pri city arene, ale nie je tam nic okrem fontany, vedla je detske ihrisko. Na lavicky v ruzovom parku by som si ja nesadla, sedavaju tam bezdomovci a podobne.
Lanovy park je na slavii, pri hajdoczyho ulici - ked budes davat do navigacie, z druhej strany slavie je aquapark

@anesim to je asi daleko od vlakovej stanice,nie?dieťa má 4 roky aby mi zvladlo dlhu cestu

anonym_aa47f2
18. júl 2026
@anesim

@64jarka64 vidis, aj aquapark ako pise @anesim . Ja si v pohode sadnem na lavicku v ruzovom parku, zas to tam nevyzera ze su tam len bezdomovci. Kusok pri parku je ihrisko.
Pri horsom pocasi mozno zapadoslovenske muzeum by som zvazila, hned kusok vedla je amfiteater s miniihriskom a city arena, ak by ste potrebovali jest, pit, nakupovat a kusok aj macdonald.
Pre toho maleho to bude mozno daleko do lanoveho parku, ved si zoberte taxi.