icon

Kde nájsť magnetickú rezonanciu v okolí Trnavy?

marcella84
20. máj 2025

Zdravím. Priateľ hľadá vyšetrenie magnetickou rezonanciou (oblasť scrotum, poslala ho tam urologička) v okolí Trnavy, podľa možností v prijateľnom termíne a ideálne aj s možnosťou online objednania, teda vybrať si preferovaný termín. Kľudne môže byť aj súkromná a teda s príplatkom, na cene ani tak nezáleží. V poliklinike mu ponúkli najbližší možný termín až v októbri. Vďaka za rady.

jumama
20. máj 2025

Sukromne su v Piestanoch, v Dubnici nad Vahom, ci robia vysetrenie, co potrebujete, to neviem.

nyusika
20. máj 2025

jedna z najlepsi klinik na Slovensku na toto je priamo v Trnave - MRI klinika na Starohajskej, v poliklinike

marcella84
autor
20. máj 2025
@nyusika

jedna z najlepsi klinik na Slovensku na toto je priamo v Trnave - MRI klinika na Starohajskej, v poliklinike

@nyusika práve tam ho aj poslala urologička, len žiaľ, čaká sa veľmi veľmi dlho (najbližší termín október). Ak nenájdeme nič skoršie, objednáme sa tam.

nyusika
20. máj 2025
@marcella84

@nyusika práve tam ho aj poslala urologička, len žiaľ, čaká sa veľmi veľmi dlho (najbližší termín október). Ak nenájdeme nič skoršie, objednáme sa tam.

@marcella84 urologicka to moze urgovat, vtedy zvyknu ponuknut skorsie terminy.
ja som potrebovala mamografiu, rovno od plastickeho chirurga v BA som sla do Trnavy a este v ten den mi spravili mamografiu.
zadarmo, podotykam !

marcella84
autor
20. máj 2025
@nyusika

@marcella84 urologicka to moze urgovat, vtedy zvyknu ponuknut skorsie terminy.
ja som potrebovala mamografiu, rovno od plastickeho chirurga v BA som sla do Trnavy a este v ten den mi spravili mamografiu.
zadarmo, podotykam !

@nyusika urologička sa na to vyjadrila, že to nie je urgentne vyšetrenie, len si potrebuje pre istotu niečo skontrolovať. Ostatné výsledky vyšetrenia naprosto v poriadku.
Zvažujeme ešte vo FN TT, aj keď myslím, že tam to asi nebude o nič lepšie z hľadiska ponúknutia skoršieho termínu.

isis234
20. máj 2025
@marcella84

@nyusika urologička sa na to vyjadrila, že to nie je urgentne vyšetrenie, len si potrebuje pre istotu niečo skontrolovať. Ostatné výsledky vyšetrenia naprosto v poriadku.
Zvažujeme ešte vo FN TT, aj keď myslím, že tam to asi nebude o nič lepšie z hľadiska ponúknutia skoršieho termínu.

@marcella84 skús zavolať do Nitry, klinika ORBIS, +421 37 285 04 10, jessenius@jessenius.com . Je to za Priorom pri hlavnej ceste, blízo stanice
Vo Fn TT robia to isté vyšetrenie? Ak dajú skorší termín, tak nech ide

mimimoje
20. máj 2025

Skúste zavolať do Jesenius do Nitry, ja som mala MR do dvoch týždňov ale naozaj neviem, podľa čoho prideľujú termíny, pretože niektorí dostali oveľa neskôr termín. Ale za zavolanie nič nedáte. https://www.jessenius.sk/#vybavenie

isis234
20. máj 2025
@mimimoje

Skúste zavolať do Jesenius do Nitry, ja som mala MR do dvoch týždňov ale naozaj neviem, podľa čoho prideľujú termíny, pretože niektorí dostali oveľa neskôr termín. Ale za zavolanie nič nedáte. https://www.jessenius.sk/#vybavenie

@mimimoje aj ja som tak mala do 2 týždňov termín v Jessenius- ORBIS. Presťahovali sa z nemocnice za Priorom

mimimoje
20. máj 2025
@isis234

@mimimoje aj ja som tak mala do 2 týždňov termín v Jessenius- ORBIS. Presťahovali sa z nemocnice za Priorom

@isis234 ja som bola pred týždňom v nemocnici na MR, majú aj tam pracovisko, závisí od toho, čo sa na MR kontroluje pridelia miesto, či nemocnica alebo Orbis. Na gastro som bola v Orbise a odtiaľ na MR do nemocnice.

isis234
20. máj 2025
@mimimoje

@isis234 ja som bola pred týždňom v nemocnici na MR, majú aj tam pracovisko, závisí od toho, čo sa na MR kontroluje pridelia miesto, či nemocnica alebo Orbis. Na gastro som bola v Orbise a odtiaľ na MR do nemocnice.

@mimimoje vďaka. ja CT v ORBISE. Šla som do nemocnice a oni ma nasmerovali za Prior

lenkakoc444
20. máj 2025

@marcella84 na Boroch v BA v Cinre do tych 6t by mal mat termin prip v Malackach viem ze za priplatok aj v sobotu robia a na to sa az tak necaka. Celkovo v BA do tych 6t ak si obvolas Dr Magnet, nemocnice Antolska, kramare necaka sa do oktobra.

adka3321
20. máj 2025

@marcella84 skus este Topolcany, tam sme dostali termin za 2 tyzdne.

leveta
20. máj 2025

Na starej ceste na orešany je mri.
Otec tam bol na mri drieku a do týždňa mal termín.
V nemocnici a na starohajskej som ja vždy termín dostala do mesiaca min rok. Zaujímavé, že tak neskoro ponúkli

hildeberta
20. máj 2025

Pišta z TT má ten tunel na to miesto umývačky

isis234
20. máj 2025
@leveta

Na starej ceste na orešany je mri.
Otec tam bol na mri drieku a do týždňa mal termín.
V nemocnici a na starohajskej som ja vždy termín dostala do mesiaca min rok. Zaujímavé, že tak neskoro ponúkli

@leveta možno sa uvolnil termín. Ja som tak mala čakať mesiac, ale vybavila som v Nitre a v nemocnici som to bola zrušiť

marcella84
autor
Autor odpoveď zmazal
marcella84
autor
21. máj 2025

Ďakujem veľmi pekne za všetky podnety. Čo som si zisťovala, tak problém ale je, nikde naokolo žiaľ nerobia MR tej oblasti, ktorú potrebujeme (Scrotum) a to dokonca ani vo FN v Trnave. Takže ostáva nám asi len tá Poliklinika na Starohájskej. Ale na druhej strane vraj tam majú veľmi kvalitné vybavenie.

avanka
21. máj 2025

@marcella84 https://www.medican.sk/volaj tu. Dostali sme termín cca za 6 týždeň, mr neplatis,prístup úžasný

marcella84
autor
21. máj 2025
@avanka

@marcella84 https://www.medican.sk/volaj tu. Dostali sme termín cca za 6 týždeň, mr neplatis,prístup úžasný

@avanka viem o tejto súkromnej ambulancii, ale nerobia tam tú oblasť MR, ktorú potrebujeme.

bubuska
21. máj 2025

Procare Nitra - rýchly termín. Ale teda neviem či robia scrotum

adka3321
22. máj 2025
@marcella84

@avanka viem o tejto súkromnej ambulancii, ale nerobia tam tú oblasť MR, ktorú potrebujeme.

@marcella84 aj my teraz hladame termin na mri mediastinum, to tiez skoro nikde nerobia, v trnave nam povedali ako tebe oktober/november a v trencine a, januar 🙈🙈🙈 asi dalsich 5-6 miest sme obvolali alebo boli osobne a nikde to nerobia.

marcella84
autor
22. máj 2025

Mám za to, že odosielajúca dr. v podstate ani nemala šajnu o situácii, kde robia scrotum a že to robia len naozaj na ojedinelých pracoviskách MR a tiež aké šialene dlhé čakacie doby sú 😀