icon

Kde odporúčate slávnostný obed na krst v Trnave?

zuzka3110
25. júl 2025

Ahojte.
Kde v TT odporúčate slávnostný obed (krst) ?
Chceli by sme príjemné prostredie,kde sa dá dobre napapať.nechcem komunistické priestory a ani nič posh.
Také normálne a cenovo dostupné.
Ďakujem.

mary174
25. júl 2025

My sme mali v Kamináči a v Green pig, obe super

simonka77
27. júl 2025
@mary174

My sme mali v Kamináči a v Green pig, obe super

@mary174 Kamináč super nebol ani nie je. Ani kvalita jedál, cena oproti (ne)kvalite a originalite jedál vysoká.

simonka77
27. júl 2025

@zuzka3110 Forhaus kvalita a ponuka jedál výborná, ale vysoké ceny.
Patriot podľa mňa v TT nemá konkurenciu.
Pomer cena/kvalita Green Pig.

mary174
28. júl 2025
@simonka77

@mary174 Kamináč super nebol ani nie je. Ani kvalita jedál, cena oproti (ne)kvalite a originalite jedál vysoká.

@simonka77 nam tam chuti a to sme narocni na jedlo. Navarili uplne super.aj velke porcie. Skusenost mam cerstvu

simonka77
28. júl 2025
@mary174

@simonka77 nam tam chuti a to sme narocni na jedlo. Navarili uplne super.aj velke porcie. Skusenost mam cerstvu

@mary174 velkost porcie nie je o kvalite jedla, resp surovin. Ale samozrejme kolko ludi, tolko chuti. Ja by som tam ani nepriatela neposlala🙂

mary174
28. júl 2025
@simonka77

@mary174 velkost porcie nie je o kvalite jedla, resp surovin. Ale samozrejme kolko ludi, tolko chuti. Ja by som tam ani nepriatela neposlala🙂

@simonka77 nepisrm nikde ze super bolo ze navarili velku porciu. V kvalite jedla sa vyznam a navarili vazne super. Je mi luto ak ste mali neprijemnu skusenost ale mna praveze milo prekvapili

anonym_678fd0
4. aug 2025

@zuzka3110 za mňa určite green pig alebo kamináč podľa mňa lepšie ako vo forhause alebo patriote ale tam to tiež nie je zle