Ktorá základná škola v Trnave je najlepšia?
Ahojte, poraďte prosím dobrú školu v Trnave s ktorou ste spokojné.
Chodí nejaké dieťa do škoky v Bielom Kostole? Ak áno, ste spokojné so školou, učiteľkami?
Rozhodujem sa kam dať dieťa. Ďakujem.
@danika13 Moja dcéra chodí do tejto školy. Ťažko viem dať jednoznačný názor, pretože prešla z maďarskej škôlky do slovenskej školy, takže na začiatku nevedela po slovensky ani slovo. Vďaka Bohu sa to však v škole naučila. Čo som si všimla, v prvom a druhom ročníku sa učili skôr hravou formou než úplne klasicky. Aj my teraz rozmýšľame, kam ju dať do školy do piateho ročníka, keďže táto škola má zatiaľ len štyri ročníky.
Ahoj, záleží od toho, aké sú tvoje preferencie – či hľadáš skôr menšiu rodinnú školu s individuálnym prístupom, alebo väčšiu školu s viacerými aktivitami a možnosťami. V Trnave je viacero dobrých škôl, každá má svoje plusy aj mínusy, takže je fajn si premyslieť, čo je pre teba a dieťa najdôležitejšie (prístup učiteľov, komunikácia, angličtina, krúžky, prostredie, vzdialenosť od domu…).
Čo sa týka Bieleho Kostola, počula som aj pozitívne skúsenosti – menšie triedy môžu byť výhodou a deti sa tam často cítia príjemnejšie. Na druhej strane, niekomu môže chýbať širšia ponuka aktivít, ktorú majú väčšie školy v Trnave.
Ak máš možnosť, určite odporúčam ísť sa do školy osobne pozrieť na deň otvorených dverí alebo sa porozprávať s rodičmi detí, ktoré tam už chodia – to dá asi najlepší obraz 🙂

📍