icon

MUDr. Milan Pivoluska - Trnava

13. feb 2023

Máte niekto skúsenosti z mudr.Milan Pivolusky Trnava? Je to obvodný lekár aj detský neurolog

ecko80
13. feb 2023

Ahoj, od decembra uz neordinuje, skoncil.

autor
13. feb 2023

@ecko80 aha, a neodišiel náhodou pracovať do Košíc? Vy ste k nemu chodili?

anesim
13. feb 2023

Uz isiel na dochodok

ecko80
13. feb 2023

Ano bol pediater mojim detom, v decembri sme presli k inej pediatricke. Neviem, ci isiel pracovat do Košíc, to som sa nepytala, ani nespominal. Mozno sestricka, co bola u neho by vedela.

autor
13. feb 2023

@ecko80 on bol aj detský neurolog neviete? Vy ste bola s nim spokojná?

koniarova
13. feb 2023

Pochybujem,že z Trnavy išiel pracovať do Košíc. Asi šiel normálne do dôchodku.

ecko80
13. feb 2023

Ano, bol aj detsky neurolog. Bola som s nim spokojná aj ako s pediatrom aj ako neurologom. Viem, ze do Košíc chodieval často (co som zachytila z jeho rozhovoru so sestrickou), ale neviem kvôli comu.

autor
13. feb 2023

@ecko80 ďakujem.. ja som počula ze vraj v KE ordinuje nejaké dní tak preto sa informujem, u neho sa platilo za vyšetrenie? Neviete

ecko80
13. feb 2023

Aha, to teda netuším, ci tam este ordinuje. Za vyšetrenia sme u neho neplatili, vsetko bolo cez poistovnu.

ttonicum
13. feb 2023

Bol to moj detsky neurolog. Urcitr uz siel na dochodok, pokial si dobre pamatam, mal by mat teraz asi 65-rokov.

waldosinka
14. mar 2023

Bol neurológ ale už neordinuje. Je zaňho náhrada ale neviem ako sa vola. Ja som k nemu chodila od babatka. A bola som spoko

ttonicum
14. mar 2023

@waldosinka Teraz tam má ambulanciu Mudr. Jana Tamaškovičová. Neviem ju zhodnotiť, nepoznám ju.

waldosinka
14. mar 2023

@ttonicum tu nepoznam veru

lena49
17. júl 2023

Áno ordinuje v Ke . Konkretne Košice- Šaca.
Prišiel za rodinov a ordinuje ako súkromná osoba . Nieje zazmluvneny s poisťovňami v našom kraji.

babatkooo
Autor odpoveď zmazal
babatkooo
22. aug 2023

Mamičky prvá správa sa mi zmazala, prosím Vás boli ste s lekárom spokojne?

lena49
24. aug 2023

@babatkooo ano bola velmi zlatý lekar

mojko92
17. jan 2024

Prosim vas a kde teraz najdem kartu ked sme k nemu chodili? 😱

salije
24. mar 2024

@mojko92 tiez ma to zaujima. Neboli sme u neho od korony azda a teraz zistujem ze neordinuje. Neviem veru ako s kartou.

koniarova
24. mar 2024

@salije zavolaj na VÚC. Tam ťa nasmerujú.

ninka2018
24. mar 2024

Áno je V Ke

salije
25. mar 2024

@koniarova vdaka

salije
25. mar 2024

@koniarova tak som si tam zavolala, nemame ziadnu kartu, odborny lekar nezakladaju kartu, ale nam dal vzdy nalez alebo spravu ato mame. Takze si mame hladat ineho lekara. V tt su detsky neurologovia 2 cize tam bude asi naval, uf

koniarova
25. mar 2024

@salije držím palce. Ja som sa nikomu z TT nedovolala. Objednala som ho v ba, termín 24.7. 🤦🤦🤦 Držím palce. Daj mi prosím vedieť,keď sa niekde dovoláš.

salije
26. mar 2024

@koniarova noooo mne sa popravde ta tortura obvolavania nechce absolvovat, nechodime uz po doktoroch. Mladsia bola chora a po rokoch sme navstivili detskeho, mala som podozrenie na cierny kasel tak reku idem snou, a az tam som sa dozvedela, ze pivoluska skoncil, ostuda, ze som to nevedela. Naposledy sme tam boli pred koronou asi a lieky ma uz vysadene, tak preto tam nechodime. Ale nejakemu by sme v pripade, ze sa to vrati mali patrit, takze to bude zaujimave. Ale u dr vseobecne cele zle.