icon

Odporučte pohybovo tanečné krúžky pre deti v Trnave

17. máj 2026

Ahojte. Aký pohybovo tanečný krúžok odporúčate pre deti? Niečo čo nie je zamerané len na konkrétny tanec. Ale je aj niečo ako prvky tanca, prvky gymnastiky. Ideálne od septembra. V októbri bude mať dcéra 4 roky. Ďakujem

rfrd12
17. máj 2026

Crazy family ma mix stylov

gabu_lienka
17. máj 2026

@anonym_autor Rusalka, Alegria

autor
18. máj 2026

Máte niekto skúsenosť s Crazy family?

mama_z_besstu
Zástupca značky
18. máj 2026

Ahoj, moja dcérka chodila do Crazy family v rámci adaptácie pred nástupom do škôlky (od 2,5 do 3 r) a to bolo skvelé - myslím, že jej to celkovo pomohlo aj s adaptáciou v škôlke. Potom od 4. roku začala chodiť do Alegrie a myslím, že to sa dosť približuje tomu, čo hľadáš - trénujú rôzne štýly tanca + prvky gymnastiky. Z počutia viem aj o štúdiu Savoir, kde sú menšie skupinky detí so zameraním na súťaže 🙂

autor
18. máj 2026
@mama_z_besstu

Ahoj, moja dcérka chodila do Crazy family v rámci adaptácie pred nástupom do škôlky (od 2,5 do 3 r) a to bolo skvelé - myslím, že jej to celkovo pomohlo aj s adaptáciou v škôlke. Potom od 4. roku začala chodiť do Alegrie a myslím, že to sa dosť približuje tomu, čo hľadáš - trénujú rôzne štýly tanca + prvky gymnastiky. Z počutia viem aj o štúdiu Savoir, kde sú menšie skupinky detí so zameraním na súťaže 🙂

@mama_z_besstu ja som ju chcela prihlásiť už minulý rok, keď mala necelé 3, ale to som bola chvíľku pred pôrodom, tak som to odložila až na tento rok a neviem sa rozhodnúť kam ju prihlásiť

gabu_lienka
18. máj 2026
@anonym_autor

@mama_z_besstu ja som ju chcela prihlásiť už minulý rok, keď mala necelé 3, ale to som bola chvíľku pred pôrodom, tak som to odložila až na tento rok a neviem sa rozhodnúť kam ju prihlásiť

@anonym_autor myslim, ze vsetky tu spominane tanecne skoly maju slusnu uroven, volila by som podla logistiky, co mam najblizsie 🙂