Operácia zarastených nechtov doktorom Kramárom z Trnavy
Ahojte, operoval vam p.dr.branislav kramar v trnave zarastene nechty na nohach? Spravil to tak-ze uz nikdy mezarastli? Ako sa vola ta operacia? Dakujem. Zvazujem u syna, stale ma problemy, sama pedikurka nas posiela.
Syn je cerstvo po operacii. Sice v v Banskej Bystrici ale pocitam ze postup operacie je rovnaky. Ma ale 9 rokov a bol v celkovej anesteze. Skoro 2 mesiace sme sa to snazili doma dako dat dokopy ale uz to neslo. Do toho sa mu urobilo dive maso, hnisanie a krvacanie. Tak sme to takto vyriesili. Na zakrok bol v pondelok, jednodňová chirurgia. Buduci tyzden v stredu idu vyberat stehy. Prvy den, bolesti ale analgetika pomohli a teraz uz pohoda. Verim ze uz bude mat pokoj. Drzim palce
@nikola81 a necht mu narastie nový? Alebo už nie?
Syn je cerstvo po operacii. Sice v v Banskej Bystrici ale pocitam ze postup operacie je rovnaky. Ma ale 9 rokov a bol v celkovej anesteze. Skoro 2 mesiace sme sa to snazili doma dako dat dokopy ale uz to neslo. Do toho sa mu urobilo dive maso, hnisanie a krvacanie. Tak sme to takto vyriesili. Na zakrok bol v pondelok, jednodňová chirurgia. Buduci tyzden v stredu idu vyberat stehy. Prvy den, bolesti ale analgetika pomohli a teraz uz pohoda. Verim ze uz bude mat pokoj. Drzim palce
@nikola81 u koho ste boli? Preco celkova anesteza? Dakujem. To porusili lozko?koren?
@nikola81 boli ste aj na medic.pedikure?
Muz bol v Hlohovci na poliklinike na chirurgii spravili mu to krasne a ma pokoj.
@nikola81 u koho ste boli? Preco celkova anesteza? Dakujem. To porusili lozko?koren?
@anonym_autor
Boli sme v BB v detskej nemocnici na chirurgii
Robia v celkovej anesteze koli spoluoraci. Predsa ten dospely lepsie znasa lokalnu anestesu. Je to narocnejsie ale nakolko je syn bojazlivy, uvitala som tuto moznost. Neviem co vsetko urobili ale ma tam 3 stehy tak pocitam ze az do kosti zo bolo upravene
Muz bol v Hlohovci na poliklinike na chirurgii spravili mu to krasne a ma pokoj.
@saxana000 no mne 3x stiahli a tym nic nevyriesili.stale mi zarastaju🙁