icon

Poraďte najlepšieho zubára v Trnave

ivka1474
2. apr 2023
shallimar
2. apr 2023

Nie je to síce v Trnave, ale kúsok odtiaľ. Medisaf v Seredi. Pre mňa najlepší u akých som kedy bola a majú trpezlivosť a ochotu aj pri malých deťoch. Moji synovia sa tešia vždy, že ich povozia v kresle a dajú malý darček.

hajnyk
2. apr 2023

@ivka1474 MDDr. Tomáš Werner Miktodent.
Dáva mi do poriadku zuby,čo mi dvaja zubári zničili. Som z Nitry a stoji mi za to chodiť k nemu 50km.
Velky odborník,výborný prístup,vysvetli,poradí,robí bezbolestne😉.

mogaa
2. apr 2023

@shallimar no Sabovej som chodila aj ja....hlavne tie ceny sú super....najväčšia sranda bola že na preventívke po jednom ošetrení mi nezistil žiadny kaz, o 2mesaice som mala preventívku a tam mi urobil RTG a že 6kazov....išla som k inému zubárovi a ten sa má pýta a kde ich máte? že ak aj sú pod plombami a zuby nebolia je hlúposť ich rozvŕtavať a robiť ešte väčšie diery......že potom sa zuby lámu, v čom mal pravdu.....ono čo zubár to názor...teraz chodím v Seredi tiež ale Ukrajincovi a je super, bezbolestný a podstatne nižšie ceny ako u Sabovej....

lilyianka
2. apr 2023

@ivka1474 my chodíme všetci teraz do IDentic v Arborii a super. Aj 3r syn nemal problem a to sa lekárov bojí. Doktorka je veľmi príjemná,pokojná,všetko vysvetli.
Ja tiež nemám najlepšiu skúsenosť so zubarmi, ale sem nemám vôbec stres chodiť. Sú aj precizni. A čo mi vyhovuje je dobre parkovanie, prídem na objednanú hodinu,a hneď idem do kresla. Ľudia nečakajú.

nikasmile
2. apr 2023

@ivka1474 Vladimír Kundľa