Pôrodnica Trnava - priepustka

1. jún 2022

Ženy nemáte skúsenosť.. Ak už začnem chodiť do nemocnice na poradne, je možné aby mi tam orazili priepustku mužovi ? Ja som skôr toho názoru, že nie.. Nejde mi o to, aby tam so mnou vysedával, ale musí ma tam aj zobrať (nebývam v TT a vodičák nemám) a musí sa postarať a ostať s malým doma. Tak reku či si má dovolenky nahlásiť alebo je možnosť, že to pôjde na priepustku :?

viestta
1. jún 2022

Orazia mu priepustku ak ta sprevadza

melanta
1. jún 2022

No píšeš, že musí ťa odviezť a zároveň že musí ostať s malým doma, to sa vylučuje, aby bol naraz na dvoch miestach. Ak ťa sprevádza do poradne, tak priepustku. Ak ostane doma s dieťaťom kým ty ideš do poradne, na to mu priepustku neorazia.

katarinka89
1. jún 2022

@melanta a co ak je to situácia jedy ju odvezie do pôrodnice a kým čaja stráži dieťa v aute lebo ho nemajú kde nechať? Treba trosky k veci radiť a nie hľadať v každom príspevku zadrhel- co si Monk?

Autorka- zno orazia mu to.

nikpa
1. jún 2022

Mne tam orazili vždy, povedala som že muž ma doviezol a čaká ma. Sestrička ďalej neskúmala či mám ozaj muža v čakárni alebo na parkovisku alebo kde. A keď som videla, že sestrička je v pohode tak som jej aj normálne povedala, že je doma s mladším a dá si to ako sprievod.

ecko80
1. jún 2022

Ano, bola som tak, muz ma doviezol, cakal s mladsim vonku a nemali problem orazit. Ja sa sice odviezt viem aj sama, ale potrebovala som vtedy doprovod, vzhladom na zdr. stav. Mensi sam doma logicky zostat nemohol a ist so mnou nemal kto iny.

autor
1. jún 2022

On ma dovezie a buď sa s malým prechádza v areáli alebo ide s ním domov.. No bohužiaľ tie poradne trvajú aj 2+hodiny a ozaj si neviem predstaviť, že by tam vnútri čakali na mňa a malý by robil cirkus. Je jednoduchšie ma vysadiť a ide s ním buď domov alebo niekam na námestie, proste mimo nemocnice. Keby mám kam dať dieťa na tých pár hodín tak neriešim, ale bohužiaľ nemáme žiadnu rodinu poblíž a na druhej strane mi príde tiež ,,zbytočné" míňať si dovolenky kvôli 3-4hodinám denne, ajj keď to dokopy spraví možno 3-4dni iba..radšej by som bola, keby si to minie až po pôrode.. Len som teda počula už hocičo aj na tie sestričky na príjme, tak reku skúsim sa opýtať tu než by ma tam mali zožrať zaživa, že čo si to myslím a chcem od nich 😅

ecko80
1. jún 2022

Neboj sa, ano, sestricky su tam rozne, ale nemali problem s tym. Dobre rozmyslas, nech si radsej dovolenku usetri na cas po porode. Tiez tu nemam ziadnu rodinu a riesili sme to tak.

timea1008
1. jún 2022

Na priepustku ma nárok, ako sprevádzajú a osoba

martinafilip
1. jún 2022

Pochybujem, že by mali problém - bez problémov mi v septembri orazili a vyplnili. Chlap čakal síce v čakárni, ale nikto ho tam kontrolovať nešiel 😉.. a to teda priateľ mal kvôli práci trocha špecifickejsiu priepustku (dlhšiu a viac info), takže si nelam hlavu..