Práca po rodičovskej dovolenke v Trnave
Mamičky, hlavne z Trnavy, kde ste sa prosím zamestnali po skončení rd? Kde ste si našli novú prácu, tak aby ste stihli zaniesť dieta do škôlky a poobede ho vyzdvihnúť? Dakujem
@emily256 Veru par rokov dozadu som bola hotova v Trnave niečo najst..Na administratívnu nemam vzdelanie a ani by ma nebavilo.Našla som si si po rôznych skúsenostiach pracu upratovačky v domove kv.prac.dobe ,spokojna aj že som nebola u sukromnika velmi zle skúsenosti..Po druhej rodičovskej som našla pracu asistentky v mš a teda spokojna, čo sa tyka prac.doby skvele,dost volna,hoci prax som nemala len pedagogicku školu,ale teda pozerala som viacero ponúk v školstve mne by nevadilo aj do kuchyne alebo upratovat..
@emily256 rano vybavuje skolku a deti muz, poobede ja. Chodim skoro do prace, aby som poobede mohla byt s nimi, kym on robi. Si jednorodic? Kde si pracovala pred MD?
@emily256 rano vybavuje skolku a deti muz, poobede ja. Chodim skoro do prace, aby som poobede mohla byt s nimi, kym on robi. Si jednorodic? Kde si pracovala pred MD?
@anonym_3b7d0b ano som. Pred materskou som bola v administratíve, ale mala som na starosti len základne veci nič náročné. Pozeram aj teraz aj administratívne ponuky no zatiaľ nič.. som z toho hotová :(
@emily256 Veru par rokov dozadu som bola hotova v Trnave niečo najst..Na administratívnu nemam vzdelanie a ani by ma nebavilo.Našla som si si po rôznych skúsenostiach pracu upratovačky v domove kv.prac.dobe ,spokojna aj že som nebola u sukromnika velmi zle skúsenosti..Po druhej rodičovskej som našla pracu asistentky v mš a teda spokojna, čo sa tyka prac.doby skvele,dost volna,hoci prax som nemala len pedagogicku školu,ale teda pozerala som viacero ponúk v školstve mne by nevadilo aj do kuchyne alebo upratovat..
@wewuliatko174 a je treba k tomu aj nejaké vzdelanie? K tej asistencii..
@wewuliatko174 ja už posielam naozaj že na akékoľvek pozície, len nech dačo mám a popri tom môžem hľadať ďalej. Ale aj tak zatiaľ nič.😢
@wewuliatko174 a je treba k tomu aj nejaké vzdelanie? K tej asistencii..
@emily256 tam je potrebné pedagogicke vzdelanie aspon stredoškolské,alebo beru aj bez aj s podmienkou že do 2 rokov je potrebne.spravit pedagogicke minimum

Urobila som si DPŠ počas RD ako zadné dvierka. Neučím však. Zamestnala som sa nakoniec na univerzite (administrativa).