Škôlka v Trnave

1. jan 2024

Ahojte,som ešte do augusta na rodičovskom,chceme sa ale presťahovať do TT, malého by som chcela dať do škôlky,ale teda neviem či ho zoberú do škôlky, keďže nebudeme mať trvalý pobyt v TT, sťahujeme sa tam kvôli manželovi za lepšiu prácu,len mám obavy teda z tej škôlky či ho niekam zoberú keďže je to vraj podľa trvalého pobytu , máte niekto skúsenosť,že vám dieťa zobrali aj keď nemáte trvalé bydlisko v mieste podania prihlášky?

nikpa
1. jan 2024

Mne paradoxne nezobrali syna do škôlky, ktorú máme pod oknom a patrí do nej aj podľa trvalého bydliska ale inde. Skus si podať prihlášky tam kde ti to vyhovuje a do poznámky niekde uveď aká je situácia, že tam síce nemáte TP ale bývate v TT. Ale keď si ešte do augusta na RD, teda syn bude mať akurát pri nástupe 3 roky, ano? To je taky vek, že je problém s umiestnením aj pre miestnych. Keďze priorita sú predškolaci potom 5-4 ročne deti a po nich postupne co najstarší. Na 3 ročne už často nezostane miesto.

autor
1. jan 2024

@nikpa ďakujem za odpoveď
A áno má az v auguste 3 roky
Kedy sa vlastne podávajú prihlášky do škôlky?

slavomira236
1. jan 2024

Zvycajne v maji

danka299
1. jan 2024

A neviete si trvalý pobyt vybaviť?

kvetka7777777
2. jan 2024

Skúste to poriešiť prechodným pobytom tam kde budete bývať my sme to tak riešili keď sme bývali v podnájme a nám ho vzali aj keď mal 3r až v septembri to závisí aj ako je dieťa samostatne