Skúsenosti a recenzie pôrodnice v Trnave
Ahojte
Prosim Vaše skusenosti s pôrodnicou v Trnave,oddelenie,lekári a sestričky
Po nešťastnej udalosti s prvym pôrodom by som sa chcela Galante vyhnúť a chcela by som poznať recencie a názory
Ďakujem pekne
@anonym_autor ja som rodila v Trnave v júni a bola som spokojná.mala som zazmluvneneho lekára a sestričky boli super.vzdy ochotne,ked som potrebovala
@anonym_autor ja som rodila v TT ored 3 rokmi presne, a druhé budem rodiť znova tam.. Pomohli mi neskutočne pri pôrode, po pôrode, malého mi vypiplali z najhoršieho (predčasný pôrod a tehotenská cukrovka).. Za mňa naozaj okrem jedla nemôžem vytknúť nič.. A nemala som lekára za zmluvného..
Za mna absolútne Trnava nie. Jedna čistá katastrofa.
@janulka155 môžem sa spýtať prečo? Chystám sa tam rodiť druhé, snáď sa to tam tak nezhorsilo
V pohode pôrodnica
Zamňa ak nechcete mať traumu cislo dva nie
Zamňa ak nechcete mať traumu cislo dva nie
@ancusiik môžem sa spýtať prečo? 🫤
@anonym_autor ahoj. Na Trnavu som počula niekedy rôzne recenzie. Mám však pocit, že sa veľa zmenilo a novšie recenzie (nie typu že napíše negatívnu skúsenosť žena, čo rodila pred 10 rokmi) má Trnava už dosť dobré. To mna osobne presvedčilo a rodila som tam teraz v júni. Mala som zazmluvneného lekára, čo spätne považujem za obrovskú výhodu, a možno práve to je ten rozdiel medzi lepšou a horšou skúsenosťou. Odporúčam zazmluvniť buď doktora Bučka, alebo doktora Dobiáša. Určite budete spokojná - sú to veľmi ľudskí lekári a odborníci. Zo sestričiek som bola tiež veľmi milo prekvapená, pretože sa povrávalo hocičo. Ale ja som natrafila iba na úžasné ženy, ktoré sa o mna aj dieťa starali ukážkovo, ochotne a s úsmevom. Jediná nevýhoda je, že ak nemáš nadštandardnú alebo polonadštandardnú izbu, tak môžeš mat návštevy iba na chodbe bez bábätka (bábätko iba ukazes cez sklo). Toto vieš však vyriešiť príplatkom za nadštandard/polonadštandard. Ešte veľa žien hovorí, že je tam odporné jedlo. Mne nevadilo ani to jedlo, ja som vďačný stravník 🤣 ale rozumiem, že nie každému chutí.

Za mna absolútne Trnava nie. Jedna čistá katastrofa.