Skúsenosti a služby Mgr. Daniely Jánošíkovej PhD.
ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate niekto z vas s touto pani doktorkou skusenosti, aka je. taktiez by ma zaujimalo, ci niekto vie tohtorocny cennik, na internete som sa k ziadnemu nedopatrala. psychologicka mi vravela, ze mame ist osobne po termin, pretoze na maily neodpisuje a ani telefon nezdviha. s tym som ok, no chcela by som sa spytat ako to je s finalnou spravou? posle ju emailom alebo treba prist osobne? dakujem vam velmi pekne. 🙂
@renata27322 radšej sa objednajte inde, napr andreas, Zilina, je uz viacero miest kde diagnostikuju autizmus, ako clovek je strasne nespolahliva...Ja keby sa spolieham na to co mi slubila...cakam uz 13 rokov na jej elefonat 😂
@renata27322 radšej sa objednajte inde, napr andreas, Zilina, je uz viacero miest kde diagnostikuju autizmus, ako clovek je strasne nespolahliva...Ja keby sa spolieham na to co mi slubila...cakam uz 13 rokov na jej elefonat 😂
@anonym_bcf37e len v Žiline sa čaká na termín viac ako pol roka
Správu pošle poštou, cenník neporadim, my sme boli dávnejšie...ale nie je to doktorka, ona je psycholog
@rachel36a a ako dlho ste cakali na termin ak sa smiem spytat?
@anonym_bcf37e mne ju odporucila psychologicka z mojho mesta, vraj je to naozaj spicka co sa tyka autizmu u dospelych
@anonym_bcf37e mne ju odporucila psychologicka z mojho mesta, vraj je to naozaj spicka co sa tyka autizmu u dospelych
@renata27322 ona robí diagnostiku, ale diagnózu musí uzavrieť psychiater
Termín sme mali u Jsnosikovej do mesiaca
@renata27322 ona robí diagnostiku, ale diagnózu musí uzavrieť psychiater
Termín sme mali u Jsnosikovej do mesiaca
@rachel36a ano to viem, psychiatra uz mam. a aky bol pristup pani Janosikovej?
@renata27322 my sme boli dost rozčarovaní s pristupom , na otázky čo sme sa pytali čo robit sme dostali taku odpoved čo nič neriešila , za nás sklamanie ,
nakoniec inde diagnostikovana a expresivna dysfazia , a nič také že do roka bude rozpravat no nerozpraval, nakoniec nas nakopli inde aby sme sa pohli
stratili sme čas
skutočne ako píše baba andreas, žilina a pol roka čakanie nie je vela
a ked si pozrieš jej stranku a popis jednotlivych pas typov , svet je niekde inde už v diagnostike aj celkovo
@renata27322 na SR mame j inych spickovych odbornikov...navyse ona je teraz dlhodobo PN budete musiet cakat aj dlhsie...a na spravu tiez sa na fb stazuju ze v auguste boli a nemaju este spravu
@renata27322 v prípade ak je to dospelý a vie komunikovat rozumie česky tak smer praha nautis alebo tam sa objednat u žiačok , tam je špičková diagnostika a uplne inde
nehovoriac že sprava je do tyždna doma u vas
@renata27322 popravde, ja son moc spokojna nebola...
Pani doktorka je aktuálne dlhodobo PN. Odborníčka je skvelá a vie poradiť.
@renata27322 v prípade ak je to dospelý a vie komunikovat rozumie česky tak smer praha nautis alebo tam sa objednat u žiačok , tam je špičková diagnostika a uplne inde
nehovoriac že sprava je do tyždna doma u vas
@anonym_b045de aká je cakacia doba? Do Nautisu som písala, ale nič, ticho po pěšině
Pani doktorka je aktuálne dlhodobo PN. Odborníčka je skvelá a vie poradiť.
@anonym_bd6e3a kedy mam zistit a ako, ze uz nie je na pn? nie som z trnavy, mam to hodinu autom, akurat v stredu som chcela ist sa objednat osobne
@anonym_b045de aká je cakacia doba? Do Nautisu som písala, ale nič, ticho po pěšině
@miriamzba rok , rok a pol určite, skus zavolat , prípadne je tam viac mudr okrem nautisu, možno aj ti rovno niekoho poradia na diagnostiku v prahe, brno
skorej by som tiež šla tam ako k janošikovej, tiež nemáme dobru skusenost
@anonym_bd6e3a kedy mam zistit a ako, ze uz nie je na pn? nie som z trnavy, mam to hodinu autom, akurat v stredu som chcela ist sa objednat osobne
@renata27322 čudná otázka. Je na PN, tak nerobí. Skús sa dať do FB skupiny PAS, tam vedia ženy aktuálne napísať, či robí.
A ako by mala vyzerat "spokojnost", ze vam da nalez do ramiku s ornamentom? V tom nautise vam tiez za tu draho zaplatenu hodinu povedia len to, ze najblizsia pomocna ruka na konci vasho ramena, ziadne sanrajsi, .gfcf dieta, testosterony, co hownotransplant. (ostatnikova) nepomozu. Zazraky sa nedeju a aj Autistolog n1 potrebuje psychohygienu, aby sa nezjancil. Od nej cakam prielom v odhaleni priciny, ked pojde do penzie, dnes este by si neskrtla... 🌠

Správu pošle poštou, cenník neporadim, my sme boli dávnejšie...ale nie je to doktorka, ona je psycholog