Sú tu mamičky, ktoré pracujú od 8:00 do 14:00?
Sú tu mamičky ktoré pracujú od rána cca 8 do 14 ?
Chodím zisťujem a všade 12ky (krátky dlhý tyzden)
Ale nájsť robotu v čase keď je dieťa v škôlke je umenie asi.
Kľudne aj brigada nemusím tam byt každý deň.
Ani víkend není problém.
Len dieťa viac ako 14:30nemoze byť v skolke(nespava ako iné deti o 12tej.
Ako hľadám tak hľadám ťažko niečo nájsť.
A v akom odbore hladas? Je jasne, ze ako predavacka tazko najdes, tam su smeny, aj ako zdravotna sestra na oddeleni. Je viacero odvezvi, kde sa proste ludia "striedaju".
@martinkatinka mame aj takých co majú stále rannú, ja to však nepotrebujem ,moja ešte do škôlky nechodí. Ja chodím do roboty len večer, keď príde manžel z prace, aby mal byť kto s malou. Ale mam kolegyňu, ktorá proste začína na rannej o 7 koli tomu aby mohla dieta odniesť do škôlky🙂
@gabriela2952 tak zalezi asi na tom, ze ci su ludia ochotni... Asi keby chceli vsdtci iba ranne, sa to neda...
Zavisi, kde hladas a v akom odbore. Ja mam flexibilnu pracovnu dobu, 8,5 hod uvazok a prevazne pracujem z domu, takze dieta stiham vodit do skoly, aj rozvazat na kruzky.
A v akej oblasti hladas pracu? A mate vobec moznost prace blizko domu? Lebo ak mas byt 14:30 uz v skolke tak asi musis skoncit skor. Ja som pracovala 7-12, ciastocny uvazok, kabcelarska praca s excelom. Teraz robim 8,5h ale mohla by som si skratit na 6,5 napr. a je to verejne obstaravanie.
@00kvetinka00 aj v MC donalde sa dajú dohodnúť smeny podľa potreby. Viem, že to nie práca snov ale môže spĺňať podmienky tvojho prac. času.
@martina87 mate s tým skúsenosť? Toto by tiež nebolo zle .... manuálne robyt sa nebojím.
@lauriik žijeme na dedine takže dochádzam.... preto chcem aj v meste robyt....nech mi ujde čas kým malú čakám kým jej skončí skolka.....
Ano ja som tak.mala na 6h na skrateny..vzali.ma.z uradu.prace.ako matku maloleteho.dietatata a.ked mi vytvorili podmienky na zlucenie rodinneho a pracovneho zivota dostaval sef cely rok dotaciu.vtwdy mali nejaky projekt na to bolo to v roku 2019 a ja som bola uplne spokojna .
@00kvetinka00 pracujem 10-14, je nás v práci veľa mamin a skoro všetky robia podobne ako ja.
@00kvetinka00 práve som čítala na Facebooku tento inzerát Hotela Koliba: Ponuka práce chyžnej nástup ihneď .Plat 6€ na hodinu v čistom pracovná doba od 8.00 do 14.00
0907144939
@00kvetinka00 Pracujem od 7:30 do 14:30/15:00 + práca doma. Ale potrebuješ VŠ, no práca je istá.

@00kvetinka00 mne vyhoveli s časom v lidl ,plánujú ma tak ako ja potrebujem