Sú tu mamičky, ktoré pracujú od 8:00 do 14:00?
Sú tu mamičky ktoré pracujú od rána cca 8 do 14 ?
Chodím zisťujem a všade 12ky (krátky dlhý tyzden)
Ale nájsť robotu v čase keď je dieťa v škôlke je umenie asi.
Kľudne aj brigada nemusím tam byt každý deň.
Ani víkend není problém.
Len dieťa viac ako 14:30nemoze byť v skolke(nespava ako iné deti o 12tej.
Ako hľadám tak hľadám ťažko niečo nájsť.
ano pracuje sa aj inak ako 12tky, len zalezi od odboru...
A v akom odbore hladas? Je jasne, ze ako predavacka tazko najdes, tam su smeny, aj ako zdravotna sestra na oddeleni. Je viacero odvezvi, kde sa proste ludia "striedaju".
@gabriela2952 napriklad, ze mas stale ranne a niekto zase stale poobedne?
@martinkatinka mame aj takých co majú stále rannú, ja to však nepotrebujem ,moja ešte do škôlky nechodí. Ja chodím do roboty len večer, keď príde manžel z prace, aby mal byť kto s malou. Ale mam kolegyňu, ktorá proste začína na rannej o 7 koli tomu aby mohla dieta odniesť do škôlky🙂
@gabriela2952 tak zalezi asi na tom, ze ci su ludia ochotni... Asi keby chceli vsdtci iba ranne, sa to neda...
Zavisi, kde hladas a v akom odbore. Ja mam flexibilnu pracovnu dobu, 8,5 hod uvazok a prevazne pracujem z domu, takze dieta stiham vodit do skoly, aj rozvazat na kruzky.
A v akej oblasti hladas pracu? A mate vobec moznost prace blizko domu? Lebo ak mas byt 14:30 uz v skolke tak asi musis skoncit skor. Ja som pracovala 7-12, ciastocny uvazok, kabcelarska praca s excelom. Teraz robim 8,5h ale mohla by som si skratit na 6,5 napr. a je to verejne obstaravanie.
call centrum na skrátený skús
@00kvetinka00 aj v MC donalde sa dajú dohodnúť smeny podľa potreby. Viem, že to nie práca snov ale môže spĺňať podmienky tvojho prac. času.
Skus upratovanie .......
Pracujem 7.00hod. do 13.30hod. Akurát stredu mam do 16tej
@martina87 mate s tým skúsenosť? Toto by tiež nebolo zle .... manuálne robyt sa nebojím.
@lauriik žijeme na dedine takže dochádzam.... preto chcem aj v meste robyt....nech mi ujde čas kým malú čakám kým jej skončí skolka.....
Ano ja som tak.mala na 6h na skrateny..vzali.ma.z uradu.prace.ako matku maloleteho.dietatata a.ked mi vytvorili podmienky na zlucenie rodinneho a pracovneho zivota dostaval sef cely rok dotaciu.vtwdy mali nejaky projekt na to bolo to v roku 2019 a ja som bola uplne spokojna .
@00kvetinka00 som asistentka učiteľa, pracujem do 14,00 a niektoré dni do 14,30.
@00kvetinka00 pracujem 10-14, je nás v práci veľa mamin a skoro všetky robia podobne ako ja.
@00kvetinka00 práve som čítala na Facebooku tento inzerát Hotela Koliba: Ponuka práce chyžnej nástup ihneď .Plat 6€ na hodinu v čistom pracovná doba od 8.00 do 14.00
0907144939
Som sestra v ambulancii, pracujem od 8 do 14
@00kvetinka00 Pracujem od 7:30 do 14:30/15:00 + práca doma. Ale potrebuješ VŠ, no práca je istá.
@zuzanockamt prosím kde? VŠ mám

@00kvetinka00 mne vyhoveli s časom v lidl ,plánujú ma tak ako ja potrebujem