icon

Zubár pre trojročné dieťa v Trnave

mafa1610
7. sep 2020

Hladam zubara/ku, ktory zoberie aj male dieta. Dcere zcali hnednut predne zuby lebo jej hobby je padat na usta a odlamovat si zo zubov, pripdne praskat sklovinu a bola by som rada, keby jej tie zuby vydrzia kym pojde na zakladnu. Krizanova neberie, v bielom kostole a par dalsich neberie pod 6 rokov, do business centra rovnanovej sa neviem dovolat. Mate niekoho overeneho, co berie a zvlada deti, zdvihne telefon a neda termin o pol roka? Dakujem

ellaafi
7. sep 2020

@mafa1610 ospravedlňujem sa, že sa tu "pripnem" ale riešim podobný problém, tak nebudem zakladať ďalšiu tému - otázku......a ďakujem 😉

mafa1610
autor
7. sep 2020

@ellaafi v pohode 🙂 ani v business centre neberu deti. Volala som MB dent na ZOSke s tam sukromna zobrala, mala volny termin teraz v stredu, inak cakacia doba 3 mesiace :/

23nika93
7. sep 2020

Skúste ak to nemáte ďaleko BA je tam viac ambulancii kde berú deti napríklad Rodinka je super.... https://m.facebook.com/stomatorodinka/

inngrid
14. sep 2020

@mafa1610 ako si spokojma s pristupom ?

mafa1610
autor
15. sep 2020

@inngrid no, cudovala som sa, ze som cakala 20 minut navyse ked popri nas prisli 3 dalsi a isli na cas ale asi ta nasa pani doktorka mala nieco zlozitejsie. Inak pristup super, pekne pracovali s malou, jej sa to pacilo. Ideme na dentalnu hygienu koncom mesiaca.

inngrid
15. sep 2020

@mafa1610 a komu chosite akej lekarke ? Je uplne sukromna ?

mafa1610
autor
15. sep 2020

@inngrid sabova ma male deti. Maju aj zmluvy s poistovnami ale uz su plni takze momentalne beru iba akoze sukromne a musis si zaplatit cely ukon.

inngrid
16. sep 2020

@mafa1610 OK vdaka za info.