Môže zubár bez atestácie robiť extrakciu zubov?
Ahojte, hladam si noveho zubara. Moj mi dava terminy o 4mes a dovtedy o tie polamane zuby aj pridem.. mam zle zuby-genetika, kojenie.. mam slabu sklovinu. Nasla som si zubara, ale ze nie je chirurg, tzn, ze nevie trhat zuby? Ci len dake komplikovane 8micky, ktore treba dlabat a sit? Dakujem za rady.
Ak to nie su osmicky vytrhne ti ich akykolvek zubar a citala som tu ze aj osmicky niektori trhaju normalne aj ked by nemali.
Nepotrebuješ zubára chirurga. Zuby trhajú aj "nechirurgovia". Keď som potreboval ja chirurga kvôli neprerezanej osmičke, môj zubár mi dal k nemu výmenný lístok.
Moj zubár nieje chirurg a vytrhol aj 8 micku, co krivo rástla, takže neviem od coho to záleží
Ak to nie su osmicky vytrhne ti ich akykolvek zubar a citala som tu ze aj osmicky niektori trhaju normalne aj ked by nemali.
@anonym_efab42 ked ma atestaciu zo stomatochirurgie, moze trhat aj na svojej "beznej" ambulancii osmicky. Nie vzdy vies ake ma lekar atestacie
@anonym_efab42 ked ma atestaciu zo stomatochirurgie, moze trhat aj na svojej "beznej" ambulancii osmicky. Nie vzdy vies ake ma lekar atestacie
@anonym_373b61 ja to viem ale v jednej diskusii sa so mnou hadali, ze moze aj bez atestacie na stomatochirurgiu lebo im tak trhali zubari a atestaciu nemaju 🤣 tak preto tu radsej tak pisem aby niekto na mna mudry nevybehol, ze co za "blbosti". Ale nech napisem ako chcem opatrne stale niekomu to nie je dobre 🤣 mne tiez osmicku trhal moj zubar u ktoreho mam kartu ale viem, ze atestaciu ma
Mne trhal 8-micku moj zubar. Bola to chvilka.
Ale zalezi aj ako ulozeny. Ja som mala len ten jeden.
Kamoska mala dva. Jeden v pohode za minutku. Druhy hodina a pol. Plus sitie. Plus atb.
Dalsia kamoska bola na stomatochirurgii v narkoze.
@anonym_autor treba sa ho opýtať...môj zubár trhá všetko okrem 8
@kvietok1233 8micky uz nemam. Tak by to malo byt ok?
@anonym_373b61 8micky uz nemam.tak to bude ok? Ostatne trhat moze aj bez atestacie? Diky.

@anonym_autor treba sa ho opýtať...môj zubár trhá všetko okrem 8