icon

Kúpele v Turčianskych Tepliciach

ajka10000
20. júl 2026

Ako ste bolo spokojní s ubytovaním, stravou a procedurami?

anonym_fe20df
20. júl 2026

Áno, ale vždy sme jedli v tej lepšej časti reštaurácie a aj sme mali tie novšie izby

elenajezova
20. júl 2026

Je to moja srdcovka. Veľká Fatra a bazén Olympic...vždy spokojnosť.

ajka10000
autor
20. júl 2026
@anonym_fe20df

Áno, ale vždy sme jedli v tej lepšej časti reštaurácie a aj sme mali tie novšie izby

@anonym_fe20df aj my si chceme objednať lepšiu izbu a aj stravovanie.

ajka10000
autor
20. júl 2026
@elenajezova

Je to moja srdcovka. Veľká Fatra a bazén Olympic...vždy spokojnosť.

@elenajezova a ako je to keď si chcem dať napr. Kávu koláč. Platí sa hneď alebo dá sa to pripísať ba izbu?

elenajezova
20. júl 2026

Ja som toto nevyužívala, takže neviem.😃

ajka10000
autor
20. júl 2026

nevadi aj tak vam dakujem za odpovede.

maculkac
20. júl 2026
@ajka10000

nevadi aj tak vam dakujem za odpovede.

@ajka10000 bola som už niekoľko krát v Turčianskych Tepliciach. Dá sa otvoriť účet na číslo izby, myslím, že na 100 Eur a potom keď si niečo objednáš v jedálni, resp. v bare, tak tuším podpisuješ bloček a vyúčtujú Ti to pri odchode. Ja som nevyužívala, len čo som tak postrehla. Stravovanie si priplaťťe do jedálne Žigmund a ubytovanie vo Veľká Fatra **** (novšia časť). Ak však plánujete výlety po okolí a na izbe budete iba nevyhnutný čas v noci, stačí ubytko aj v starej časti, postupne obnovujú a je postačujúce. V novšej časti a už aj v starej časti v niektorých novorekonštruovaných izbách je čajový a kávový servis a možno modernejší televízor a modernejšia kúpelňa.

ajka10000
autor
21. júl 2026
@maculkac

@ajka10000 bola som už niekoľko krát v Turčianskych Tepliciach. Dá sa otvoriť účet na číslo izby, myslím, že na 100 Eur a potom keď si niečo objednáš v jedálni, resp. v bare, tak tuším podpisuješ bloček a vyúčtujú Ti to pri odchode. Ja som nevyužívala, len čo som tak postrehla. Stravovanie si priplaťťe do jedálne Žigmund a ubytovanie vo Veľká Fatra **** (novšia časť). Ak však plánujete výlety po okolí a na izbe budete iba nevyhnutný čas v noci, stačí ubytko aj v starej časti, postupne obnovujú a je postačujúce. V novšej časti a už aj v starej časti v niektorých novorekonštruovaných izbách je čajový a kávový servis a možno modernejší televízor a modernejšia kúpelňa.

@maculkac Dakujem za odpoved, toto som chcela vediet ci musim pri sebe nosit penazenku alebo staci vyuctovat pri odchode. Takto to funguje aj v Rajeckych Tepliciach. My nejake vylety neplanujeme . Chceme tam absolvovat procedury. Som po operacii oblickovych kamenov.