Ako nalepiť vianočný dekoratívny sneh na drevo?
Drevo potri herkulesom a posyp
Tekuté lepidlo a rosypat to na to. Veľa pekných veci nájdeš na fb alebo YouTube. Ja tam tiež chodím po inšpirácie.
Možno tavnou pištolou a potom zvyšok dolepiť bielym tekutým lepidlom (v TEDi majú aj priamo lepidlá na drevo) alebo možno aj zalakovať zvrchu lakom na vlasy (ja som tak lakovala trblietky, nech mi z ozdôv nepadajú)
@unicornlady kupila som v tedi lepidlo na drevo a nedrzi to
Možno tavnou pištolou a potom zvyšok dolepiť bielym tekutým lepidlom (v TEDi majú aj priamo lepidlá na drevo) alebo možno aj zalakovať zvrchu lakom na vlasy (ja som tak lakovala trblietky, nech mi z ozdôv nepadajú)
@unicornlady tavnou pistolou sa bojim lebo su to fskt drobne kusky aby to nebolo moc vidno a pod ale tiez mi to napqdlo. Lepidlom na drevi z tedi to nedrzi. Kupila som to s tym skusila som a odpadli takmer vsetky len to ostalo zafliaskane od lepidla.
Tekuté lepidlo a rosypat to na to. Veľa pekných veci nájdeš na fb alebo YouTube. Ja tam tiež chodím po inšpirácie.
@vilma7 skusim pozriet a kde na fb?
niečo ako lak na nechty?
Tavná pištoľ a namiesto tých guliciek vata? Je to jednoduchšie 😀
@nikitka1111 drevo natri Duvilaxom. Moze byt konkretny Duvilax na drevo, alebo univerzalny. Da sa kupit v predajniach farby - laky, alebo podobnych.
@nikitka1111 drevo natri Duvilaxom. Moze byt konkretny Duvilax na drevo, alebo univerzalny. Da sa kupit v predajniach farby - laky, alebo podobnych.
@emily897 podla videa z youtube som zostola, ze som toho lepidla pouzila malo a ze sa toho fakt netreba bat. Tak ked som tam vyliala poriadne mnozstvo, drzi to. Chyba bola na mojej strane 😄 ale duvilax si napisem dakujem, do buducna kupim ten
@vilma7 skusim pozriet a kde na fb?
@nikitka1111 v ponukách m3dzi videami. Môžeš skúsiť napísať do vyhľadávača..co konkrétne potrebuješ