Aký text by ste si dali na púzdro na okuliare?
Aký text by ste si dali na púzdro na okuliare?
Ja tam mam PRADA
Augle
nepotrebovala by som na púzdro žiaden text ...
A to má aky zmysel, text na puzdro?🤔
A to má aky zmysel, text na puzdro?🤔
Lebo sa mi páči to púzdro. Len som tam chcela niečo iné ako meno
@jaskolka
Opat sonda, co vyrabat? Ze by to bolo drevene puzdro?
@anonym_autor žiadny
Fake it, till you make it 😃
Žiadny
Ziadny. Na co by mi tam bol? Viem, ze je moje, takze meno je zbytocne, viem, ze su v nom okuliare nie rozok na desiatu...
Ziadny. Na co by mi tam bol? Viem, ze je moje, takze meno je zbytocne, viem, ze su v nom okuliare nie rozok na desiatu...
@anonym_118f81 lebo je to niečo iné, originálne?
@anonym_118f81 lebo je to niečo iné, originálne?
@anonym_autor originalna moze byt nejaka grafika ale nie napis Okuliare alebo moje Meno, pripadne nejaky (divny) citat. Tie mozu byt akurat zabavne pre okolie
@anonym_autor Vidim, teda som
Načo tam ma byt text? Okuliare mam na očiach, ani neviem kde mam púzdro od nich🤣
@anonym_autor žiadny?
Načo tam ma byt text? Okuliare mam na očiach, ani neviem kde mam púzdro od nich🤣
@bielasovicka možno myslí puzdro na okuliare na čítanie alebo na slnečné okuliare.
Úprimne... žiadny.... tieto veci s citátmi sú všetky taký gýč jak oči. A je toho jak nasratého, keďže každý druhý sa snaží predávať vtipné tričká/hrnčeky/tašky/perá/etc. Sekáče sa tým hemžia, lebo čo dáme náhodnej kolegyni alebo sesternici z piateho kolena na sviatok? No predsa objekt s nejakou prevelice vtipnou alebo hlbokou hláškou...
Ak nemáš niečo, s čím fakt rezonuješ, tak asi nič.... alebo prelustruj facebook a určite nájdeš.
Alebo teda live laugh love :D
Opat sonda, co vyrabat? Ze by to bolo drevene puzdro?
@anonym_d56f47 presne to mi napadlo 🙈
Personslizovane prívesky na spätné zrkadlo úspech nemali, skúšame tu s puzdrom na okuliare
ak ma najdes, daj ma... tam a tam.. lebo ja si to vkuse niekde polozim, tak aby okoloiduci vedeli :DDD inak nic.. lebo ja celkovo napisy a kadejake "motta" nemam rada..
@anonym_autor a keďže to ma byt originálne, zrobila si si anketu na koniku 😂😂😂😂
@nyusika áno, chcela som vedieť aj iné názory. Možno sa tu nájde kreatívnejší človek ako ja
@anonym_autor Aha, tu je
nepotrebujem nápis na puzdre....vlastne nič s nápisom nepotrebujem
@anonym_autor slepaňa tu sme....😆😆😆😀😀😀
"Nevidím ani hovno"
Autorské práva si nebudem nárokovať, pokojne ma môžeš citovať
Už ťa vidím 🙂

Okuliare