Aký text by ste si dali na púzdro na okuliare?
Aký text by ste si dali na púzdro na okuliare?
@anonym_b1fdf8 Bliju :D Keby mi toto niekto dal, tak prehodnotím celý náš vzťah.
@refly ja tiež. A ešte aj tričko s nejakým úbohým nápisom na 50 ročnom chlapovi alebo žene 🤦♀️ Že som sexy, najlepšie varím a podobné duchaplné výroky.
@refly ja tiež. A ešte aj tričko s nejakým úbohým nápisom na 50 ročnom chlapovi alebo žene 🤦♀️ Že som sexy, najlepšie varím a podobné duchaplné výroky.
@anonym_b1fdf8 Kamarátka dostala "Nekrmiť! Chcem byť modelkou" na tričku. Pod čiernu zem by som sa prepadla... aj keby som to mala nosiť, darovať, alebo vyrobiť.
@anonym_b1fdf8 Kamarátka dostala "Nekrmiť! Chcem byť modelkou" na tričku. Pod čiernu zem by som sa prepadla... aj keby som to mala nosiť, darovať, alebo vyrobiť.
@refly alebo pozor hryziem, kúšem. Hnus. Keby to mne niekto podaroval tak rovno poviem že ma 💩

Úprimne... žiadny.... tieto veci s citátmi sú všetky taký gýč jak oči. A je toho jak nasratého, keďže každý druhý sa snaží predávať vtipné tričká/hrnčeky/tašky/perá/etc. Sekáče sa tým hemžia, lebo čo dáme náhodnej kolegyni alebo sesternici z piateho kolena na sviatok? No predsa objekt s nejakou prevelice vtipnou alebo hlbokou hláškou...
Ak nemáš niečo, s čím fakt rezonuješ, tak asi nič.... alebo prelustruj facebook a určite nájdeš.
Alebo teda live laugh love :D
@refly a ešte vyšivané uteráky sú top👍