icon

Čomu sa venujete vo voľnom čase?

19. feb 2026

Ahojte ženy, prosím dajte nejaké nápady, čomu sa venujete vo volnom čase? Snažím sa nájsť nejaké nové hobby, tak by som sa rada inšpirovala 🙂 ja mám "len" šport..no úprimne to skôr tak nejak nasilu, nedá sa povedať že by ma to bavilo, skôr sa len snažím udržiavať, takže to vlastne ani nie je hobby.

anonym_887116
20. feb 2026

Ja rada citam, zacvicim si, idem si zaplavat, alebo na prechadzku, pozriem si nejaky film, ucim sa taliancinu. V lete obcas turistika. A este rada sledujem modu, skusam si outfity a kombinujem 😀

anonym_c1e391
20. feb 2026

@anonym_autor fitko, beh, yoga, box, maľovanie, šitie a moju prácu - veľa sa k nej vzdelávam.

lindusss2016
20. feb 2026

@anonym_autor my robime cela rodina bojove umenie, zhltne to tolko casu, ze az 🤭 ale bavi nas to, sme clenmi tejto komunity, travime tym cele vikendy. Ak mi este ostane aj iny vilny cas, tak v zime snowboard, za chvilku zacnu bicykle, turistika, v lete sme zas vela pri vode...

myladies
20. feb 2026

@anonym_autor moje hobby je maľovanie na plátno, veľmi dobre si pri tom oddýchnem a zrelaxujem a potom je to samozrejme pohyb, či už fitko, jumping alebo len prechádzka v prírode

btus
20. feb 2026

celá rodina lezieme, my s manželom ešte skialpy, dcéra len lyžovanie na zjazdovke, lebo do volneho terénu ju ešte nevezmeme, potom turistika, kedysi som šila patchworkové deky, štrikovala a veľa vyšívala a čítala. Teraz už na to nie je čas. Už je čas "len" na šport, ktorý nás ale baví a potom v lete niečo prečítam, keď sedím na terase. 🙂

blackcat8885
20. feb 2026

Ja veľa čítam a keď je teplo tak bicyklujem sama alebo so synom baví nás to. Občas niečo vyrobím napr na Vianoce alebo tak nejakú dekoráciu. A doma cvičím lebo ma to baví a chcem začať aj s jogou ale tiež doma lebo u nás sa cvičí skoro ráno a to som bud v práci alebo musím odniesť syna do školy

tanikka
20. feb 2026

čítanie knižiek, prechádzky, cvičenie alebo len pozeranie nejakých dobrých filmov

anonym_ec4779
20. feb 2026

Čítam, lúštim krížovky a sudkou, hrajem Mahjong, pozerám seriály a filmy, učím sa angličtinu (stále), začínam so španielčinou. Cvičím aktívne 4-5x do týždňa po hodine. Prechádzky a posedenia s priateľmi na káve do toho nerátam. Raz týždenne chodím venčiť psov do útulku robím zbierky pre matky s deťmi, pre deti a pre seniorov. A aktuálne som sa prihlásila do programu TvojBuddy, tak verím, že by môj život dostal nový rozmer.

anonym_a03dec
20. feb 2026

Navstevujem hrady, zamky, kastiele.

terry658
20. feb 2026

@anonym_autor 11 minút som v sprche aj s umytím vlasov. Potom som rada ak sa dostanem na pobyt na toaletu osamote.
Neviem presne definovať ten pojem voľný čas.....
Ešte som začlenila do rutiny 8 minutivé večerné umytie zubov 🤣

anonym_4f8712
20. feb 2026

Najväčše je asi moja záhrada, sadím pestujem, potom súdom, zavaram konzevujem vlastnú úrodu. S deťmi hráme veľa krát spoločenské, kartové hry. Na čítanie zostáva čas iba na dovolenke. Venčenie nášho útulkača ,,zlhtne ,, 1,5-2h. Raz za mesiac turistika.
Pred deťmi na počas RD toho bolo viac

anonym_a37433
20. feb 2026

@anonym_autor citanie beletrie,citanie odbornych knih,pestovanie rastlin,zahrada,prechadzky v prirode,spolocenske hry,filmy a serialy.a podla sezony bicykel.vekom mam cim dalej tym radsej tulanie po historickych mestach.ale to tiez vacsinou v lete

martinkatinka
20. feb 2026

Citam, v lete mam na balkone zahradku, sijem a chodime po vyletoch.

anonym_e16f7f
20. feb 2026

volnym casom pre zenu ma vbyt dalsia praca v domacnosti ako upratovanie, prabie, a ak je uz upratane tak to upratat este raz.

anonym_5ceb45
20. feb 2026
@anonym_e16f7f

volnym casom pre zenu ma vbyt dalsia praca v domacnosti ako upratovanie, prabie, a ak je uz upratane tak to upratat este raz.

@anonym_e16f7f to čo je za debilina? Tak potom muž má zarábať toľko,aby žena nechodila do práce a mala a toto všetko čas a ešte mala čas a peniaze, aby sa mohla o seba starať - kozmetika, fitko, .... 🙂

marci9
20. feb 2026

Venujem sa mojim psíkom, pracujem v záhrade, vyrábam šperky, čítam knihy...

marci9
20. feb 2026
@anonym_e16f7f

@anonym_e16f7f haha, vy jednoduchší viete vždy pobaviť

zajinkakoni
20. feb 2026

@anonym_autor kreatívne tvorenie a študujem. To študovanie ma začalo viac baviť🙈

anonym_d7dda6
20. feb 2026

@anonym_autor
Korčuľovanie, plávanie, sauna, turistika, čítanie (už pomenej), beh, silový tréning, vyšívanie, začala som sa učiť hrať na heligonke ako samouk.... po 35-ke som sa začala aktívne hýbať, schudla som a nabrala svaly. Cítim sa príťažlivá a sexi nemám v pláne prestať športovať.

anonym_479afd
20. feb 2026

Moje hobby sú čítanie, prechádzky, turistika, príroda, záhrada, kvety, výlety. Všetko v rámci možností s deťmi. Málo času mám sama na seba, no raz aj to bude jed budem na dôchodku 😄

renesance80
20. feb 2026

@anonym_autor fotim , citam a studujem len tak historiu , v lete stale po vyletoch za pamiatkami a k moru

katkazatka
20. feb 2026
@anonym_e16f7f

@anonym_e16f7f 😂😂😂 viem že si to písal zo srandy, pobavilo ma to.

anonym_47014d
20. feb 2026

Spat, jest, varit, upratat, postarat sa o zvery. Co je to volny cas?

ankapal
20. feb 2026

Ryby, motorky, strazenie deti, sledovanie serialov a filmov

anonym_cfa61d
21. feb 2026

Radikálne sa mi zmenil voľný čas deťmi. Sú ešte malé. Jedno v MS. Takže veľmi aktívny život pracovné aj voľnočasovo som vymenila za rodinný, kde nemáme k dispo nikoho na pomoc. Všetko s deťmi, čiže voľný čas začína ich spánkom a to zvládneme s mužom akurát sa porozpravat. Inak chaluparcenie, záhrada, výlety na menej známe lokality, radi objavujeme, hrady, bylinky, domaca kozmetika, varenie, ...a práca. Tá nás našťastie oboch napĺňa.