Kde najlepšie skladať puzzle s 1000 dielikmi?
Rozmýšľam, že si kúpim väčšie puzzle, možno 1000 dielikov, ale netuším, kde by som ho doma skladala.
Na stole ho nemôžem nechať pár dní, lebo tam jeme. Na zemi by do toho niekto kopol alebo by si cez to prešla mačka. A skladať to každý večer späť do krabice asi nemá zmysel.
Máte na puzzle doma nejaký systém - podložku, dosku, kufrík, alebo len voľný stôl? Ďakujem za každý nápad ❤
@anonym_autor Skús na WC na stene....
V3ak nikto z MK nevie, aké máš doma možnosť, kde máš priestor. Ak máš jednoizbový byt, tak to nemáš kde skladať. Ak máš skriňu, tak si zožeň veľký, rovný a tvrdý kartón a na ňom to skladaj a keď nebudeš skladať, tak to vylož na skriňu. Teraz napíšeš, že nemáš takú skriňu .... tak sa rozhliadni a nájdi v byte miesto, kde to odložíš.
@anonym_autor kde bývaš daj adresu, prídem pozrieť a poradím
@anonym_autor pozri toto, praktické so suflikmi...
https://allegro.sk/ponuka/doska-na-skladanie-pu...
To mate v celej domacnosti len jeden jedalensky stol? My sme skladali take vacsie puzzle na pisacom stole, na tych par dni sme ho obatovali
Mám na tento účel korkovú tabuľu nestala ani 5€, keď nič neskladáme je zasunuta za skriňou
Mám odrezany obdĺžnik z hobry, na tom to skladám. Dá sa to zasunúť pod skriňu, pod posteľ. Ja si to prikryvam druhým takým obdĺžnikom. Hobru ti odrežú v Obi a pod, alebo u stolára alebo v zbernom dvore vymontujes zo starého nábytku, zadná stena býva z hobry.
To mate v celej domacnosti len jeden jedalensky stol? My sme skladali take vacsie puzzle na pisacom stole, na tych par dni sme ho obatovali
@anonym_274cdf ja mám rovnaký problém ako autorka, kuchynský máme veľký, ale na tom nechcem lebo by tam to zavadzalo, písací je zase malý na to aby som tam zmestila všetky dieliky a aj rozložené obrysy. Konferenčný v obývačke detto je malý. Kedysi som mala na to taký starý stôl väčší cca 3 metre x 1,5 metra čo som rozkladala ale ten sa už pokazil, preto tiež toto riešim čo autorka.
Tak 1000 dielové puzzle nie je zas až také obrovské, že by to bol problém skladať. Zožeň si podložku, ktorú potom niekam zasunieš alebo niečo na ňu prehodíš.
Používala som karton vždy som presunula kam som chcela alebo schovala pod gauč
mame podlozku na puzzle zrolujes a stol je prazdny ale aj tak dcera radsej vyuziva podlozku pod mys, taku velku a nou len prekryje puzzle a na stole sa funguje normalne
Terqz som pozerala ze 1000ks puzzle ma rozmery cca 70x50cm max, 2kartony podlozka a prikryt, a zasunut pod gauc ci postel
Mame kus bielej drevotriesky formatu A1 a sklada sa na nej, Neposkladane sa zasupne pod postel, inac je ta doska strcena za skrinou a pouziva sa aj na ine tvorenie
1000 sú väčšie puzzle???

@anonym_autor jeme na puzzloch 😁 existuju samozrejme aj podlozky na puzzle, kadeco. Popozeraj na nete